punishment Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 oyuncular:Eion bailey,clifton collins,will kemp,VAL KİLMER,jonny lee miller,kathryn morris,christian slater,LL cool Jyönetmen:renny harlinkonusunu özetliyim:şimdi FBI nın başında harris die bi profilci war(profilci:katillerin nerde ne zmn naptıklarını ve napcaklarını inceleyen kişiler)adam piskopat resmen...yeni profilciler yetiştirio..ama profilcileri yaşanmış cinayet senaryoları üzerinden yetiştirio ztn filmde yine böle şok edici bi sahneyle başlıo..son bi gorew olarak bunları karadan 50 mil uzktaki bi adaya goturuo toplam 10 kişi falanlar ama hepsinin ayrı bi özellii ve ayrı bi zaafı war...adada herşey war ama insan yok insanların hepsi kukla ...burda adamların başına inanılmaz olaylar gelio aralarından biri casus ve sırf profilci olabilmek için adadaki müthiş bir zeka ürünü olan tuzaklara meydan okuo ve bazı tuzakları deiştirerek arklarıınn olumune sebep oluo film ilerledikçe insanlar birbirlerinden şüpheleniyolar ....ve katili bulmaya çalışlıolar... gerisi filmde:Dben korku filmi hastasıyım ama tesadüfen gittim bu filme ve resmen şoke oldum çünkü inanılmaz bubi tuzakları fln war mükemmel yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hmm az once geldim filmden ve siddetle tavsiye ediyorum. cold case deki abla oynuyor ayrica. uzun zamandir izledigim en guzel filmlerden birisi , zerre sıkılmadan heyecanla izleniyor. mutlaka gidin :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 aynı konuyu nie üçüncü kez acıyorsun ki? tekini zaten sen acmıssın, digeri de baya bi eski. bu arada bu film yeni mi vizyona girmiş, yuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ceday sen nerde yaşıyon şahsen daha dün gittim filme yeni girmiş vizyona :D[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar