Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Arkadaşlar elimde 800 mblik cdler var. Bu cdleri film çekmek için almıştım fakat Nero da cd hacmi yükseltme işlemini bir türlü gerçekleştiremedim. Bir takım ayarları değiştirdim ama bir türlü yapmak istediğim şey yapamadım... Yardımcı olabilecek birileri var mı acaba ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Neronun Preferences tabına gel Expert Features dan maximum cd lenghth i 90 0 0 yap. Enable overburn seçeneğini aç. Wizard dan içine cd nin içine koyacak olduğun dosyaları koy, daha sonra write a bas , close wizard de neronun yeni cd yazma complimation u açılacak. Multisession tabından No multisession seçili olsun. Burn kısmına gel Finalize cd seçeneğini tıkla ve Write method u disc at once seçeneğine getir. Bunları yapmadan önce neronu update etmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar