Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Elinde Linki olan var mı? (Kazada aradım ama bulamadım) Savaş uçaklarının yada normal uçakların Kuleyle yaptıkları yada normal konuşmalarından varsa buraya link atarsa çok sevinirim[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Neden istiyorsun ki ? Cogu gizli olur onların , bulduklarında sıkıştır! Eyer ucaga pilotluga ozeniyorsan Microsoft Flight Simu al , daha sonra netten gercek olarak oynayabiliyorsun yani pilot oluyorsun falan filandı linki vardı bende ama aramam lazım cok deli bişeydi gercekle aynı![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 biliyorum onu... Ayrıca bu bir proje için gerekli...hem gizlilik olaylarından ziyade ben USAF gibi bir oyun içinden sökülmüş tarz bişi istiyorum[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ee al ozaman bi flight simu ! Gor orda konusmaları abi ? yamuk mu olur ?[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Elimde USAF-USAF 2-FS Serisinin Hepsi var ve hepsindekilerin çoğunu kaydettim mp3 olarak... ama savaş konuşmaları geçen yok! -Tower,This is Fire117,copy. -Go on,Fire117,open Fire to target until 6m -Roger Tower,comin in hot böle bişi anlatabiliyormuyum?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Anladım da usaf da olması lazım bunların ya! Hatırlıyorum boyle bi şeyler![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 fazlasın göz çıkarmaz değil mi? ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar