matematik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 okuldan kim ölmüş. Okul öldürmek için değil bi 20 sene süründürmek için var. İşkence etmek için var. Çok okula giden gördüm. Hepsi ölmeden mezun oldular. Tabi ona yaşamak denirse... :-P
NoS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 acaba okul okumakdan geldiği için okul ismini almış olabilir mi bak merak ettim şimdi yoksa kastılar mı ölüm yapmak için tam cevizkıranlık bi konu şahan duy bizi[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
matematik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 okul'un harflerini öteleyerek ölüm çıkarmak kolay. Asıl okul'dan işkence kelimesini elde eden ilk kişiye kendimi hediye ederim be. :-D
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hehe işkence o biraz zor :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Eywah İkiz Kuleler Aynı buna benzedi yok b den sonra c yok s den sonra ş[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills [Bu mesaj Joe tarafından 08 Kasım 2005 14:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar