KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Game Servers are currently down. - 11/7/2005 We are aware of the issue and working on it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 abi boşuna başlık açmayın yaw :D evet serverlar kapalı çalışma yapıyorlar şuan[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 jony ama burda denilen serverlar kapalı değil göççürtülmüş :D[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: JoNyBLaCk, 08 Kasım 2005 09:08 tarihinde demiş ki: abi boşuna başlık açmayın yaw :D evet serverlar kapalı çalışma yapıyorlar şuan adam gibi okumadan cvp yazıyorsun sende başLıga bak lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 herneyse canım işte ha göçertmişler ha kapatmışlar :D ben zaten oyunu bıraktım afasfaedasda[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 :D ks_Er delircem falla bi pm bakmıon :DD[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: KS_er_SAPI, 08 Kasım 2005 09:16 tarihinde demiş ki: said: JoNyBLaCk, 08 Kasım 2005 09:08 tarihinde demiş ki: abi boşuna başlık açmayın yaw :D evet serverlar kapalı çalışma yapıyorlar şuan adam gibi okumadan cvp yazıyorsun sende başLıga bak lütfen hey allahım yaw sonuçta kapalı dimi ? zaten bir tane konu açmışlar az http://forum.paticik.com/view.php?id=155311 tekrar konu açıpta yok çökertmişler yok kapatmışlar demenin ne anlamı var .zzzzz[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 lanet olsun bi saattir giremiyorum, tamda +9 bastıydım, şimdi rollback olursa ben kafaları yemezmiyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hmm ben olsam yerdim :DDDD nese yeme ya +9 gitcek nolcakki ? :DD[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: JoNyBLaCk, 08 Kasım 2005 09:19 tarihinde demiş ki: said: KS_er_SAPI, 08 Kasım 2005 09:16 tarihinde demiş ki: said: JoNyBLaCk, 08 Kasım 2005 09:08 tarihinde demiş ki: abi boşuna başlık açmayın yaw :D evet serverlar kapalı çalışma yapıyorlar şuan adam gibi okumadan cvp yazıyorsun sende başLıga bak lütfen hey allahım yaw sonuçta kapalı dimi ? zaten bir tane konu açmışlar az http://forum.paticik.com/view.php?id=155311 tekrar konu açıpta yok çökertmişler yok kapatmışlar demenin ne anlamı var .zzzzz Çok farklı konular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 katılıorm şimdi engin türkçeme dayanarak anlatayim .. kapalı demek yöneticiler tarafından bizzati :DD olarak kapatılmıs demektir. göcccccürtülmüş demek baskaları tarafından yapılmıs bak dikkatini cekerim .. :DDD[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Belli :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 abi herkes kafaları yer, cünkü dies de +9 yokkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: SouLCrusheR, 08 Kasım 2005 09:23 tarihinde demiş ki: abi herkes kafaları yer, cünkü dies de +9 yokkk +10 shard vardı birinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ühühühüh nese üzülme kardes olmaz bişi .. olursada allah gmnin yetkilerini alsın işallahh *AMİN*[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 muhabbete bak sonuna geldıgımde konuyu unuttum :)[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire_ Server : Xigenon lvl: 60 ve 61 e dogru sağlam adımlar np: 3xxx daha yenı başladım abi :) Job : Kasar Hood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 alın teriyle basınca insana daha cok koyuyo. 27 +8 , 27 blessed gittiydi, acaba onlar geri gelirmi ? ama inşallah gitmemiştir +9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bu arada server göçertildimi kapatıldımı karar ne :D[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire_ Server : Xigenon lvl: 60 ve 61 e dogru sağlam adımlar np: 3xxx daha yenı başladım abi :) Job : Kasar Hood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Knightonlineyi komple kapatsınlar bari, hiç deilse işimize gücümüze bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: SouLCrusheR, 08 Kasım 2005 09:25 tarihinde demiş ki: alın teriyle basınca insana daha cok koyuyo. 27 +8 , 27 blessed gittiydi, acaba onlar geri gelirmi ? ama inşallah gitmemiştir +9 ne bastın sen +9'a ?[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 mage robe +9/19 healt bonus. en ucuz onlar basılıyor, uuraştıgına değiyor yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Launchere asılın beyler 1304 gelmiş :D[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire_ Server : Xigenon lvl: 60 ve 61 e dogru sağlam adımlar np: 3xxx daha yenı başladım abi :) Job : Kasar Hood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yok aga, benim hala umudum war. aklıma gelmişken bide stiletto gördüydüm +9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar