salihb Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 beyler ya oyundamı bişi var bendemi oyuna giremiyorum offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yeni char actım ya ondan uyuzluk yapio:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bende giremiyorum ama ben alıştım sizde alışırsınız hep oluyor :)[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire_ Server : Xigenon lvl: 60 ve 61 e dogru sağlam adımlar np: 3xxx daha yenı başladım Job : Kasar Hood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 (cannot connect to update server) bu cıkıyor yavs bazen cıkıyordu ama sonra giriodu şimdi hiç girmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya bu topic yenimi ? bende giremiom şuan size sorucaktım ..demek genelmiş ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet yeni actım ya giremiom oyuna uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 genel olarak yaşanıyor login server gene yok gelmesını bekleyecez heyecan yapmayın :)[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire_ Server : Xigenon lvl: 60 ve 61 e dogru sağlam adımlar np: 3xxx daha yenı başladım Job : Kasar Hood [Bu mesaj MiloCan tarafından 08 Kasım 2005 07:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: MiloCan, 08 Kasım 2005 07:55 tarihinde demiş ki: genel olarak yaşanıyor login server gene yok gelmesını bekleyecez heyecan yapmayın :) +++ KAtılıyorum server rest.'te olabilir açilsinda boss lara bakalim cunku bu saatlerde oluyor restartlar..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minnetsizx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bossları aramayın be yerlerını biliyorum . pm atın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 GİRMİYOR BEYLER YA ben hep launcherdan açardım şimdi oda olmuyor diğer yollu da hack shield hata variyor[signature][hline]KO dünyasında gözlerini açtı o savaşmak için doğmuştu.DELIDUMRUL adını aldı kendine namına yakışırdı dürüsttü saygı duyulurdu kinciydi ama savaşçıydı.el morad diyarı dar gelirdi ona ve bir gün bir HAİN BİR TURK tarafından arkasından vuruldu.VE DELIDUMRUL OZAMAN ALLAHA KARŞI ÇIKTI.VE ÖLDÜ.ZATOİCHİ küçük kardeşi onun namını devam ettirecek.o bir kör.ama görenlerden daha iyi görüyor.onu aynı usta eğitiyor.ve onu kahpe TURK lerden koruyacağına and içti. www.forever-isc.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: minnetsizx, 08 Kasım 2005 08:00 tarihinde demiş ki: bossları aramayın be yerlerını biliyorum . pm atın yeter yuh lvl 65 oldu boss'larin yerlerini bilmeyecek adammiyiz :D asdasdad[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 inşallah hayırlı bi r iş için yapıyorlardır şöle dupeleri silseler + takıları silseler bide gold bar fazlası olanları yeseler tamam :D[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hala girmiyo saat sabah:08.06[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaba Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 8:19 we hala girmiyor...ben bole oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ömür biter ko bitmez bekleyelim ama murada erebilecekmiiz[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 asdasddgsfsafas ne zmndır serverla böyle?ben gece 1 de yattım valla:Dşimdide girmio :([signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:80k+ Clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 polifonuk senorcsundimikardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Valla ben 1 saat önce oyundaydım yeni olmuş ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: salihb, 08 Kasım 2005 08:47 tarihinde demiş ki: polifonuk senorcsundimikardeş hayir o org kardeş....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bekleyelim açarlar nede olsa deil mi :D serverleri[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 polifonik_osuruk baba bana etsen etsen sen yardım edersin yardım pls :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yemin et cidden girmiyomu zorlasan abi :)[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire_ Server : Xigenon lvl: 60 ve 61 e dogru sağlam adımlar np: 3xxx daha yenı başladım abi :) Job : Kasar Hood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WERAN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya bu oyun ne illet bişeydir ya bole tam boş zaman bulurum serwer kapanır. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Launchere asılın beyler 1304 gelmiş :D[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire_ Server : Xigenon lvl: 60 ve 61 e dogru sağlam adımlar np: 3xxx daha yenı başladım abi :) Job : Kasar Hood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar