SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben çok fazla rakam koydum baya bi fazla oldu bundan kaynaklandıgını düşünüyorum![signature][hline]BEYAZ PATİLER
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: SoulCat4, 07 Kasım 2005 22:01 tarihinde demiş ki: ben çok fazla rakam koydum baya bi fazla oldu bundan kaynaklandıgını düşünüyorum! olabilir ![signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :(
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bide bunu geri alma şansımız yokmu gold üyeyim kimle konuşmam lazım ne yapmam lazım nasil olucak bu iş ?[signature][hline]BEYAZ PATİLER
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 customer supporta mesaj atcan tabi ilgilenen olursa :S[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :(
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 1 saat önce siteye giriodum şimdi ne olduysa giremiorum[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc
C4__ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben tek sunu biliyom sahte gm msnlerine düşme kardeş.düşersen bidaha alma imkanında olmaz
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya arada mailime pramium kazandınız gibisinden şeyler gelio allah sahtekar die hep siliom mesajı acaba 1 inden bile gerçekten pramium kazanmışlım gerçekten olmuşmudur :D[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 gm msn leri ile hallatme şansım olmaz mı yane ?[signature][hline]BEYAZ PATİLER
noface Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 şifre degistırme ekranı falan bozuk ya bırakın atıp tutmayın olmuyor işte[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
_ghost_____ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ula tanker ben ghost oglum ben siteye girdim şifre degiştim bidahada giremedim :) 10 gün oldu su kodları gönder bari şifrede (ş) harfi var her halde ondan oldu
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bir kaç mesajda bahsettim ama anlatamadım galiba ; "SİTEYE GİRİP LOGİN OLMAYINNNNNNN, SİTEDEKİ BİR GÜVENLİK AÇIĞI NEDENİYLE TONLARCA İNSAN HACKLENDİ" Bağardım galiba :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:164.xxx [Bu mesaj BlackBox1 tarafından 07 Kasım 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: BlackBox1, 07 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: Bir kaç mesajda bahsettim ama anlatamadım galiba ; "SİTEYE GİRİP LOGİN OLMAYINNNNNNN, SİTEDEKİ BİR GÜVENLİK AÇIĞI NEDENİYLE TONLARCA İNSAN HACKLENDİ" Bağardım galiba :) ne bağırıyon kardeşim ya :D sağırmı var asfasdasfa[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :(
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 up up up[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :(
Öne çıkan mesajlar