grandhero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ne tesaduf bende ayni bolum :) ayni sinifta 2. senem :D KO saolsun biraz okulu astimda..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hihihi benim dersler iyi yaa :-) ama yinede bi yardıma hayır demem.... neyse bu kadar geyiq yeter... şifremi de deiştirdim varmı benden kralı beah!!! :)[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 :-)[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 patlattınız konuyu :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: grandhero, 07 Kasım 2005 00:37 tarihinde demiş ki: :-) -------------------------------------------------------------------------------- Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. pekte işlenmemiş cinayet denemez o 100k np nin nerden geldigini biliyoruz en azından.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matrixsil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sdce oraya kdr geliyor ama pw deişdirmesi yapamadim acaßa bendemi bi sorun war? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 allah razı olsun ne diyim hiç aklıma gelmemişti :D[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: HasMez, 07 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: said: grandhero, 07 Kasım 2005 00:37 tarihinde demiş ki: :-) -------------------------------------------------------------------------------- Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. pekte işlenmemiş cinayet denemez o 100k np nin nerden geldigini biliyoruz en azından. hey allahim.. sende bi $akasin :-) cok koymu$ bu olay sana anla$ilan hala ordasin :-)[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 n00b jony :D eyw.[signature][hline]EnjoyTheSiLence Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 10x.xxx nation : karus server : dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 JoNyBLaCk hayatımı kurtardın bea :D seni hiç unutmicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haciii Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ABi bu şifre degişmiyo site yenilenmiş logine sağ tuşla basıyom ''Bağlantıyı yeni pençereden aç ' cıkmıyo ™©®¹²³ª[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haciii Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bana yardımcı olursanız sevinirim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunder_bird Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yavass denedımm acılmadı valla suı an kapalı benım topigimi okuyun anlarsınıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathANGEL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ee sizi dinledim denedim olmadı şimdide hiç bir şekilde oyuna giremiyorum invalid password yazıyo bunun çaresinide bulun bakalım hey allahım yaw bi tarafıma batıyodu değiştirireyim dedim tamamen gitti nasıl açılacak peki bu şimdi ......[signature][hline]NICK :: DeathANGEL CLAN :: PaTRiot SERVER :: Ares LVL :: 61 den düşme 60 :) NP :: 9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonyhawk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben şifremi değiştirdim ama şimdi de giremiorum ŞifreMİ email a göndermeye çalışıyorum sayfa görüntülemiyor ne yapmam gerek sitenin tamamen açılmasını mı bekleyeyim ????????????[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 :D la nasıl oluyo yaw kimsede sorun çıkmadı[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: tonyhawk, 07 Kasım 2005 18:25 tarihinde demiş ki: ben şifremi değiştirdim ama şimdi de giremiorum ŞifreMİ email a göndermeye çalışıyorum sayfa görüntülemiyor ne yapmam gerek sitenin tamamen açılmasını mı bekleyeyim ???????????? e-maile şifre gönderme tamamen kapalı şuan ![signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonyhawk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 değiştirdim ama girmiyor email a da gitmitor şifre sayfa görüntülen miyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 şifre değiştirmeyi denemeyin hacklendim sizinde canınız yanmasın hiç denemeyin :([signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: tonyhawk, 07 Kasım 2005 18:26 tarihinde demiş ki: değiştirdim ama girmiyor email a da gitmitor şifre sayfa görüntülen miyor bu sorunun aynısı bende oldu hack diye açıkladı arkadaşlar yanlış paralo uyarısı veriyor degil mi ?[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya bilmiyorumda bende hiçbiir hata vermedi takır takır çalışıyor[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 valla bilmiyom ama dağıldım resmen ben premıum falam almıştım yeni ne olur bilmiyorum artık geri gelirmi gidermi hiç bişi bilmiyorum düşünmekte istemiyorum artık kafayı yimek üzereyim[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bunu düzeltmenin bi yolunu bilen varmı ? geri aldırma gibi bi şansım varmı ? ne yapmam lazım[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matrixsil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 up up bilmeyenlerde gorsun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matrixsil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben deişdirdim buqun herhangi bi problem yok o kdr kisi deişdirdi gene bi problem yok siz nasil deişdiriorsunuzda problem yasiyorsunuz anlamis deilim cidden.. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar