maxkin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ya güleceksiniz ama ben bu master denilen şeyin ne olduğunu ve ne işe yaradığını bilmiyorum. Arama yaptırdım ama cevabını bulamadım...[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amelecorsan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Kısaca anlatıyım.Master olunca class ın degişio mesela hunter san shadow vain yada kasar hood oluosun. Ayrıca master skilleri açılıo. Attack melee olanlar için %20 artıo.Bunu gibi şeyler[signature][hline]Nick : Destroyer_BufferR >> Irk : Orc>>>>>>>>>>>>>>>> Level : 62+>>>>>>>>>>>>>>> Hacked. :( Job : Debuffer>>>>>>>>>>>> Server : Beramus>>>>>>>> Nick : AltairIV Server : Dies Job : Assasin Level : 55+ Irk : Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaba Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ayrıca hp 30 altına düşünce defansın %50 artıyor ve kızarmaya baslıyorsun(ters düz etmeyi unutma)note:1 iğrenç esprimden dolayı yargılamayın 24 saatir k.e oynuyorum.şu an bağlanamıyorum ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar