Caglar35 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ankarada nerden bulabilirm? veya sipariş edebileceem bi türk internet sitesi biliyomusunuz? hepsiburada.comda sadece bitane sennheiser kulaklık var 250 YTL... ?!?!?!?!... nese buyrun... (1. el olcak)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hepsiburda.com a baktım en az 7-8 çeşit kulaklık var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bu kulaklıklar ne işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bende yeni bi topic açmadan bi soru sormak istiyorum. markası önemli değil. kablosuz, mikrofonlu kulaklik istiyorum. nerde bulabilirim? istanbul.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: elvyn, 05 Kasım 2005 21:43 tarihinde demiş ki: bu kulaklıklar ne işe yarıyor. heralde cd playerina takmayacak dimi[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sanmıyorum. davulun sesini daha tok duymak için kullanılan kulaklıklar var. sesi kıssın daha tiz çıkarsın davul çalarken kulak zarımız patlamasın diye kullanılan minik gri kulaklıklar var. yaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yau bildiiniz kulaklık işte. ses kalitesi çok çok iyi.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Caglar35, 06 Kasım 2005 22:00 tarihinde demiş ki: yau bildiiniz kulaklık işte. ses kalitesi çok çok iyi. +1 harbi baya kaliteli ses veriyolarmış. bide kulaklıklarda daha fazla ses almak için burn in diye bi işlem yapılıyomuş acaba doğrumu? bu "burn in" şu oluyor kulaklığı takıyosun playera son ses açık bırakıyosun 24 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 vallamı?olese bende yapam :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: elvyn, 06 Kasım 2005 15:44 tarihinde demiş ki: sanmıyorum. davulun sesini daha tok duymak için kullanılan kulaklıklar var. sesi kıssın daha tiz çıkarsın davul çalarken kulak zarımız patlamasın diye kullanılan minik gri kulaklıklar var. yaa yaa Abi o senin dedin PELTORlar dimi?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 5+1 etkisi yapanlar falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Sennheiser genellikle fps oyunları konusunda pro olmuş bazı şahıslarca kullanılmakta.. Kullananlar yakalanmakta.. Sonrasında dövülmekte falan filan.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 alakası yok be siamon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: elesso, 07 Kasım 2005 18:36 tarihinde demiş ki: 5+1 etkisi yapanlar falan var iki kulaklıkla beş artı bir etkisi de ... maşallah.. :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 vatandaş siz kıskana durun, benim kulaklıklar geldi... koss ksc 6.... bu bass sesine ölürüm.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 önceden görsem bi sennheiser px200 önerirdim (senin istediğinden az daha büyük muhtemelen ama..). bulurduk da sana. neyse hayırlı olsun kardiş.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 kosslar geldikten 2 hafta sonra begenmeyip sennheisser px200 aldım (hey gidi günler). biraz gec oldu. özlemisim patiyi be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar