Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayara wireless bağlantıyı nasıl kurarım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ağ bağlabtılarına girip bi wireless bağlantı oluşturdum ama telefonumun kızıl ötesini aktifleştirdiğimde bir sonuç alamıyorum.. nasıl yparım bu işi bilen deneyimli birisi varmı?
Mesaj tarihi:
evet farklı şeyler :D infared aygıtı olması lazım bilgisayarda[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bilgisayarında kızıl ötesi yoktur, laptopların bazılarında oluyor zaten standartta. Senin ihtiyacın olan bluetooth adaptörü ve bluetoothlu bir telefon. Eğer bilgisayarında kızılötesi erişimi yoksa yapamazsın.[signature][hline]ABH
Mesaj tarihi:
usb den bağlanan kızılötesi aygıtı var, ondan alabilirsin[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Gokart
Mesaj tarihi:
bilgisayar laptop casper marka yeni alındı wireless ve bluetotth var.. kızılötesi işareti de var ama nasıl kurulur ne edilir bilmiyorum.. bu arada telefon markası Samsung.. bunun bi driver ı falan mı yükleniyor çünkü telefonu usb ile bağlayınca da telefondaki bilgilere ulaşamıyorum.. usb tanıtılmış durumda ama telefonu tanımıyor
Mesaj tarihi:
kızılötesi varsa, telefonla bilgisayaron kızılötesi ksımını birbirine yaklaştır, direk kendi bulur telefonu. kuruludur zaten o kızılötesi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Gokart
Mesaj tarihi:
yoo açıyorum kızılötesini de mavi bi ışığı var yanıyor bilgisayarda... telefondakini de açıyorum yanıp yanıp sönüyor ama bi süre sonra telefondaki işaret kayboluyor..yani bağlantıyı sağlayamıyor
Mesaj tarihi:
kızılötesi için camdan bi yer olur notebookun yanında yada önünde, telefonunun kızıl ötesi yerini oraya daya, o zaman çalışır[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Gokart
Mesaj tarihi:
ala alla çalışması lazım ilginç :hmm:[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Gokart
Mesaj tarihi:
kızılötesi ışığı mavi yanıp sönüyor bi böyle çöp adamın kafası ve vücudu gibi işaretin etrafına dalgalar yayılıyor.. telefonu yaklaştırınca mavi ışık yanıp sönüyor.. ama bulamıyor aleti[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
  • Yeni Oluştur...