GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Önce ilk mesajımda yaptığım bir hatayı düzelteyim. Program erişim noktası olarak illaki "Bt" istiyor. Ben Blueetooth yazmışım. Çalışmamış olanlar birde ismini düzelterek denesinler. Taz senin sorununa gelince, sende 6600'daki gibi ayar çekmeyi deneyebilirsin. 6600'da ayar şu şekilde oluyor; Name: Bt. Burayı kast etmiştim Bluetooth değil Bt olacak. "bt" de değil "Bt". Data Bearer: GSM data Dial-up number: 2222 olabilir. Boş olmadığı sürece ne girerseniz girin. Username: windows'a log in olabileceğiniz bir kullanıcı adı. Promp password: No Password: eğer kullanıyorsanız windows'da o kullanıcının kullanacağı şifre Authentication: Normal Advanced Settings: Use Login Script Yes Advanced Settings: Login Script Script şu şekide olacak. CHARMAP [windows-1252] LOOP 10 { SEND "CLIENT"+<0x0d> WAIT 3 { "SERVER" OK } } EXIT KErrNoAnswer$ OK: EXIT bu scripti göründüğü gibi oluşturun. Yani satır boşlukları ile. Bunu bir txt dosyasına yazıp telefona da kopyalayabilirsiniz. Son olarak da; Advanced Settings: Use PPP Compression Yes Diğer adımlar yine aynı.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hala already in use hatası alıyorum. neden ama ya :( bi de o ağ geçidi ip'sini nereye yazıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hmm, gnubox'ın 1.1 6670 versionunu indirdim official sitesinden http://www.symbianos.org/yabbse/index.php?board=2;action=display;threadid=114 bu sitede adamın teki her şeyiyle anlatmış onları uyguladım. o COM3 ten baglamıs ben COM6 dan bagladım tek farkı bu. regeditten bişey değiştiriosun onu da yaptım. baglanırken "Bt" yi seçiyorum baglantı icin. sağ üstte bir telefon simgesi cıkıyor aramaya calısıyor. 2-3 sn sonra "Aramaya izin verilmiyor."(call not allowed) diye bişey cıkıyor ve baglanmıyor. ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Taz bağlantı oluşturduktan sonra gnubox'ı açıp 2box direct'den bt bağlantısını seçtin mi? Yani Bt bağlantısını kullanmak istediğinde gnubox bluetooth'a yönlendirme yapmıyor gibi geldi bana. Çünki dediğine bakarsak bluetooth yerine bağlantı numarasını çevirmeye çalışmış. Telefon simgesi çıkıyor demişsin. Gnubox'ı açıp dediğim ayarı yapıp tekrar dene. GSM data call'ı bt'ye yönlendirmesi lazım gnubox'ın. Zaten o ayarı yaparsan gnubox o girdiğin 2222 numarasını otomatikman silip bluetooth'a yönlenmesini sağlıyor.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya ben gnuboxın sitesinden 6670 versionunu indirdim öyle bir ayar yok bunda. http://gnubox.dnsalias.org/gnubox/ adres bu kızdım telefona format atıcam 0dan senin verdiğin dosyayla denicem : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 7710 için program hala çıkmadı dimi?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Dahayla comming soon diyor lonely.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ya gnubox u açıp 2 box direct - bluetooth seçince gnubox: Zaten Kullanılıyor ! diyodu sonra dediğin scripti yazdım telefonda şimdi de yine zaten kullanılıyor diyo arkada da DialOutISP Description: DefaultTelNum: 2222 ModemBearer No Nokia Modem yazıyo [signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away [Bu mesaj Bleeding tarafından 29 Ekim 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 eet 3 gündür uğraşıyorum beceremedim ya.. başka yerden de indirdim farklı bir gnubox versionunu o da olmadı. pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bleeding, sende de gnubox bluetooth'a yönlendirmeyi yapamıyor. Kurduğun GSMData bağlantısını seçtiğinde gnubox numarayı çevirmeyip bağlantıyı bluetooth'a yönlendirmeli, ki zaten programın amacı o. Kullandığın sürümde var olan bir bug olabilir. Telefonuna uygun sürümü indirdiğinden emin misin? Programı yazanların uğradığı forumlarda derdini dile getirip yardım bulabilirsin belki. Elimde herçeşit nokia'dan olmadığı için üzerinde çalışıp çözüm üretemiyorum malesef. Taz, konulardan birinde gördüm telefona format atarken rehberini kaybetme tehlikesi atlatmışsın. O kadar önemli bir program değil. Çalışıyorsa ne ala, çalışmıyorsa boşver gitsin. Sonuçta gelişme aşamasında bir program. Ayrıca yakında pabucu dama atılacak sanıyorum bu programında, zira nokia E61 geliyor ve built-in WLAN'ı var. Modellerden birinde de VPN koymuşlardı (gerçi gprs ile çalışıyordu sadece), bunda da var. WLAN ile VPN birleşince tadından artık yenmez. Birde güzel bir RISC işlemci ile gelirse durdurun nokia'yı durdurabilirseniz. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben vazgeçtim bu programla uğraşmaktan yapamadım eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bleeding aynı sorun bendede var bulursan banada haber et :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 gereksiz bi yöntem N-GAGE i pc suite ile bağlayınca zaten oluyor ki [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 13:24 tarihinde, Usta_AsH tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bende denedim başaramıyorum bende 6260 var pc suitelen bağlayınca bilge internet verebiliyorum telefondan bilge veremiosun benden evel mesaj atan arkadaş yanlış anlamış olayı galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Ehü 1 sene geçmiş. Şimdi HP 6915 kullanıyorum. O zamanlar BT üzerinden network için kasarken şimdi wi-fi'nin dibine vuruyorum. GPS'de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar