nileday Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Merhaba Ben bu siteyi arkadasim sayesinde ogrendim. Adobe Photoshop'u isim icin kullaniyorum ama detayli kullanmama ihtiyac yok.(ID Tag'lere fotograf engraving) Ama ben biraz merakli davranip orasini burasini gurcalamay basladim. Once arkadaslarimin kafalarini sanatcilarin kafalariyla degistirmekle baslamistim, sonra sanactilarla yanyana resim sekline cevirdi. Ben birde resim yapmayi seviyorum, biraz daha gurcaliyim bakalim resim yapabiliyor muyum burda derken is yerinde sinek avladigimiz, s1kintidan patladigim, aksam olsada eve gitsek anlarimda yaptigim birkac seyi sizlerle paylasmak istedim. Konu basliklarindan izledigim kadariyla ben daha yolun cok basindaymisim :) ama yorumlarinizi merak ediyorum. Sizce daha kac firin ekmek yemem lazim :) Not: Ilk defa birsye yolladigimdan umarim picture ekleme kismini dogru yapmisimdir. Sitede yazilan sitelerden birinde upload yaptim. umarim olmustur. Bu arada bayraminiz kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ay çok güzeeeeeel ay[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileday Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 tesekkur ederim [Bu mesaj nileday tarafından 04 Kasım 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 oy niliciiim canikom oy oy oyyy. canum benum agac cok gusel olmus kiz :D bi ara benim arka planlarimi yap baari de bi ise yara :P kafe resmi hala favorim, tipler super ayrica da bu Dui cok tatli bisey yaw. cok sevdim. yiyesim geldi eekkikekekekeki :P[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 cadı guzel ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: cembone, 04 Kasım 2005 11:26 tarihinde demiş ki: ayyyyy harikaaaaa aayyyyyy çok güzel olmusssss ekikeeikie ve Angelotto'nun ay ..ay.. lari eger dalga gecmek amacliysa hic yorum yapmamis olmanizi tercih ederdim. Ben buraya bunlari dalga gecmeniz icin koymadim. Eger ki herkesin buraya resimler koyup yorum beklemelerinden hosnut degilseniz yanitlamak zorunda olmadiginiz hatirlatirim. Ama eger bu ay ay lari ben yanlis anladiysam o zaman Tesekkur Ederim. Cunku ben bunlari 'illede beni ovun' dusuncesiyle koymadim, photoshop'u ciddi olarak kullanan arkadaslarin tavsiyelerini dinlemek icin koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Çalışmalar güzel ama biz burda tikky konuşmaları sevmezyiz eğer tikkyce yazmasaydın aylar eklenmezdi diye düşünüyorum.[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Tikkiyce!!! heh. Canım Turkce nerelere gidiyor :- bencede cadi güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Queen, 05 Kasım 2005 17:16 tarihinde demiş ki: Çalışmalar güzel ama biz burda tikky konuşmaları sevmezyiz eğer tikkyce yazmasaydın aylar eklenmezdi diye düşünüyorum. Tikky yazmasaydin demissin ama ben burda yeniyim, arkadasimin tavsiyesiyle buldum burayi ve insanlarin birbirleriyle birseyler paylasmasi, bilgi alisverisi yapmasi hosuma gitti. Gorsel sanatlara ilgim oldugu icinde genelde burdaki konulara baktim ve bende yolliyim dedim. Ve pratik bilgileri gorunce onlarida is yerindeki bilgisayara kopyalayip denemelere basladim 2 gundur. Cunku photoshop hakkinda daha cok sey ogrenmek istiyorum. Tikky'i mikky'i ne biliyim ben :) Ne yazinca tikkylik olmus bilmiyorum. Bazi konulara girdigimde eger resmi koyan hic yazi yazmamissa yanitlayanlar 'e bunu niye koydun, bu ne, bir aciklama yazaydin bari' demisler, bende o yuzden aciklamali yazmistim. Bu mu tikkylik kavramina giriyo burda? [Bu mesaj nileday tarafından 06 Kasım 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nileday tarafından 06 Kasım 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya burada daha ciddi bi kesim var. boyle basit şeyler koyunca pek sallamıyorlar. uğraşıp anlamlı bir şeyler yapman lazım ki insanlar dalga geçmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya ne biçim insansınız be niye hevesini kursağında bırakıyorsunuz kızın? Beğenmeseniz bile yol gösterin bari utanıyorum sizden pati müsvetteleri[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly With you I lived among the kings, how could this ever die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sen de haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileday Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Dedigim gibi ben daha yeni yeni kullaniyorum ve bunlar ilk yaptiklarim. O yuzden ne basittir ne degildir henuz bilmiyorum. Burdaki yardimci kaynaklardan okuyarak yeni seyleri ogrenmeyi amacliyorum. Sizlerin konulariniza girip ne gibi seyler yaptiginiza bakiyorum ve bu programla daha ne gibi seyler yapilabilecegini anlamaya calisiyorum. Cunku ben sadece musterinin bana getirdigi resimleri duzeltip arka planinlarini yok etmekten oteye gitmiyordum. Filter'daki ogelerin veya blending optionlarin neler yaratabildiklerini daha yeni yeni forumdaki seyleri okuyarak kavriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileday Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bir akil somak istiyorum mesela. Isimle ilgili olarak. Oncelikle ne is onu kisaca anlatayim. Musterilerin getirdigi fotograflari Rhoduim diye bir malzemeden yapilmis asker kunyelerine print ediyorum. Makine laser ve resimler ink'le degil engraving olarak print ediliyor. Adabode ilk duzeltmeleri yaptiktan sonra, meteza diye bir programda yeniden biraz daha isik ve contrast koyduktan sonra print etmem gerekiyor. Ama eger resim zaten eski ve kotu cekilmis bir resimse veya yuzunun bir kismisnda cok parlaklik varsa metale print ederken hatlari yok oluyor. Ozellikle burun ve dudaklar. Bu durumda adabede yapabilecegim ne var? Bazen Noise ayarina gidip noise ekliyorum ama cok eklersem metale print ederken verdigim isikta bu kucuk noktalar beyazimsi olup cok parlak bir hal aliyor. Bunla ilgili bir oneriniz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileday Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Birkac ornegin resmini cekip koydum. Metal oldugundan cekmek zor oldu ama en azindan derdimi anlatabilecek kadar goruntu almaya calistim. Ilk resimdeki 4 tanesi duzgun cikanlardan yani olmasi gerektigi gibi. Diger resimdekinde ise 1 tanesinin yuzu cok parlak, burnu gorunmuyor. Digerinde ise adamin sakali olmamasina ragmen sakalli gibi gorunuyor. Adam kizlara gore cok daha koyu tene sahipti ve onun yuzunu ayrica secip adjustment, curves ve brightness/contras tan ayrica isik verdim ve color balancela biraz renk ayari yapmaya calistim ama sonucta boyle oldu. Lightening effecten ceneden yukariya isik verincede alnin yarisindan yukarisi cok koyu oluyor. Boyle durumlarda ne yapmam gerekir, yardimci olabilecek biri var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 match color var bide onu denedin mi canim? benim cooook bi isime yaramadi simdiye kadar ama gene degisiklikler oluyo. genellikle adjustments'taki seylerle oynaman gerekiyo. yada o yaptigin gibi suratlari ayri ayri isiklandirip match color de diycem ama sonucu benden bilemiyorum. bide hani burn tool varya, onun bi renk acici secenegi var. onu dene biraz adamin suratinda. cunku cekilen fotograftan hatirladigim kadariyla suratina bayaa golge dusmustu. yani butun bi suratin isik ayariyla oynamak yerine sadece golgeli kisimlariyla oyna.[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileday Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Burn'un acik versiyonu ayni kareye tikladiginda mi cikiyo? Birde parlak olana burn yapsam cok mu gelir yoksa noiselami yapmaya devam edeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 burn tool'un ustune sag mouse tusu, dodge tool diyo. onla bi dene bakalim. burn'u de deneyebilirsin fazla isik olan yerlerde. bazen fazla kirmizi tonlarina kacabiliyo yanliz, 100% istedigin sonuc olmayabilir. noise hic kullanmadigim icin bilemiyorum[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 photoshop un olayı bu degil ama. daha serbest düşün. en alakasız şey işine yarayabilir. ayrıca çok fazla efektlere takılmışsın. bi yerden sonra olay sana kalıyor. brushı alır kendin cizersin agzı gozu, clone tool u alıp kendin yok edersin o sakalları. mesela agzı gozu beyazlaşan adamın fotografının orjinal halinde daha duzgunse brightness ı dodge toolla kenardan kenardan verebilirsin ki hatlar yok olmasın. sırayla efektlere basma yani her fotografa ayrı muamele gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileday Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Elvyin, sakal olayinda soyle bir durum oluyo, adabode resmin orginalinde calisirken duzgun gorunuyordu, clonelamayla orda birsey yapmama gerek kalmamisti. Belkide diger programa aktardigimda verdigim isik veya contrast oyle yapiyor olabilir. O yuzden adabede o kismi daha cok acmak ise yarar mi yoksa cokmu acayip gorunur? Roland Meteza programini biliyor musun? Ordaki gamma ve contrasti kullanmam gerekiyor cunku. Contrasti cogalttigimda ki en fazla +3/4 yapiyorum ve eger bu degerleri kullanirsam gammayi daha cok veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bunları bir erkek yapıp koysaydı isin daha zordu yine bayansın diye bir kıyak gecmis pati arkadaşlarımız =) Cizimler hoş ve tatlı olmus. ps: cadıyı çaldım, belli biryerde kullanmama izin varsa kullanıcam =p[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 resimler güzelmiş:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 abi al clone tool u sil işte sakalı. ugraş yani çok zor bişey degil ordaki siyahlıgı yoketmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileday Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Tesekkur ederim arkadaslar, gosterdiginiz sabir ve cevaplariniz icin. Boylece sorumun cevabiinida almis oldum, dah coooooook firin ekemk yemek lazimmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar