Draven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Evet en son calismam. Her nekadar herzamanki gibi tatmin olmadiysamda sizinde dinlemenizi istiyorum. Burdan indirip dinliyebilirsiniz. 64kpbs, ama fena degil yinede kalitesi. 2mb civari. Umarim begenirsiniz[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Çok güzel Draven. Çalışmalarının devamını diliyoruz.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 sagol deep up[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 süper abi ben senin eski parçalarını silmişim onları da bi ara upload edersen hoş olur[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Gitarmısın sen?[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 hepsi benden gitarlar, bas baterileri reason denen bir programda yaptim. hepsini n-track denen mixerla record ettim[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 auhau süpersin.Sen realde birşey çalmadın yani[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 yoo sadece bateriler o programla gitarlar ve baslar gercek, parmaklarimla caldim :P[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 diger sarkilarim: The Pepelek Song After Midnight Suck My Corpse[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Sarki soyliyecek birileride olsa cok iyi olur, ama gonullu bulamiyorum. Bu sarkida pek soylenicek yer yok ama icabinda yeni birseyler yapilir.[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 upload ettiğin site çökmüş galiba.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ben süper söylüyorum allah seni inandırsın ancak ses tonum çok kötü ahahah[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Head, 16 June 2003 13:01 tarihinde demiş ki: upload ettiğin site çökmüş galiba.[hline]valandil ownz j0o! linki copy paste et geocities sux...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 hehe arcane, walla farketmez, benim dogru duzgun mikrofonum olsa kendim soylicem, yeterki gonullu olsun. bu arada site geocities, yani gocuk degil, eger download etmesse save target yaparak download edin[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 şunları tekrar yükleyeyim dedim de after midnight ile suck my corpse çalışmıyor[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 eheh evet haydi draven :)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 verdigim linkleri copy yapip (Sag Tush > Copy Shortcut) yeni explorer acip paste yapicaksiniz, oyle olur.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 yeni beste yok mu ? :P[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 draven olmuyo. site günlük transfer limitini aşmış.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 yeni degilde eskiden yaptigim ancak upload hic etmedigim bir sarki var, cok vice city oynamakdan sonuclanan bir sarki :) yine cok guzel soz eklenilebilirligi var ancak sozsuz :( Sun Faced Baska bir sarki, Hell March kopyasi baslangiciyla meshur, uyduruk birsey, dinleyin eglenin. March of the Gears Vede Walking with your Ghost yi baska bir yere upload ettim. Umarim begenirsiniz.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 hala yüklenmiyor yaa :([hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 march of the gears berbat ama sun faced süper çok sevdim :)[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 kafam girsin geocities'e yüklemiyor.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 benimde, neyse arcane benim dosyalari kendi serverina koyacak bi ara, kolay olucak[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar