maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 server dies: +6toothsword ne kadar yapar, fiyat öğrenmek istiyorum. :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 nerden arakladın lem :D bu arada ben banlandım :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( [Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 07 Kasım 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ahaha. clanda biri gider, diğeri gelir :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 benim char hala clandadır kesin :D nbea'ya sölede banlasın :D zuahhaha[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tamam söylerim de, sen fiyat söyler misin? bu arada imzamı değiştiricem..[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 acil bir fiyat söyler misiniz?[signature][hline]Nick: maeIstr0m Nation: Karus Race: Shaman Level: 5x Clan: deathsilence NP: 1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sen bana ver ben satarım onu uygun bir fiata :D:D[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 :D bi fiyat söyleyin hadi :D[signature][hline]Nick: maeIstr0m Nation: Karus Race: Shaman Level: 5x Clan: deathsilence NP: 1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 o ne ki ss ini göster:D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Piyasa çok acaip bu aralar,lil kasırgasınının yaptığı ekonomik kriz ve sonucunda ortaya çıkan pazar fiyatları kendisini yavaş yavaş toplamaya başladı.Yaklasık bir haftada chitinler 4te1 fiyatında değer kaybederken,shard+7 lerin merchanta düştüğünü rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz,buda bize piyasada bir revalüasyon havası olduğunu apaçık gösteriyor.Paranın eski değerini yavaş yavaş kazandığını gören yatırımcı,elindeki tüm malları elinden çıkarmaya başladı. Başka bir akşamda tekrar buluşmak üzere efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar