dodiesel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bugun city of heroes in orjinal cdsini aldım d&r dan. oyunu kurdum account yaptım ilk sorum ilk ay bedavami yoksa para odeyecekmiyim? ikinci sorum oyunu acıyorum update çikiyo bişeyler yukledikten sonra ise 1.6 gb lık bişey yuklemeye baslıyo o nedir? onu yuklemem gerekiyomu cunku baska bişey cikmiyo bide cok ağir hareket ediyo ne olur yardim edin surada 2 hafta sonra askere gidicem bari su oyunun zevkini aliyim ne olur yardimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ilk ay ödemesi aldığın paket içinde.. hesap yaratırken ekstra bir ödeme daha yapmıyorsun. download etmesi gereken herşeyi download etmek zorundasın. o 1.6 gblik olan şey city of villians eklentisi ve onun getirdiği yeni özellikler... umarım yardımı olmuştur[signature][hline]My Space
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 CoH alsak CoV bedavaya mı geliyo yani CoH serialiyle oynayabilio muyuz?[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly With you I lived among the kings, how could this ever die
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hayır. cov almayan coh oyuncuları için covla berbaer gelen yeniliklerin kullanılmasını sağlıyor o indirilen şey..[signature][hline]My Space
dodiesel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 cok tesekkurler ama bi sorum daha var bigu oldu 1gb tini yukleyebildim daha 600 mb ı var bilgisayar hala acik bigundur herhalde bu gece bitecek ama bilgisayarim iki gundur acik olacak bilgisayarima bişey olurmu?
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 İstersen 7/24 açık tut, fanlarında bir problem yoksa sorun olmaz. Zaten olası tek sorun bilgisayarın kendi kendini kapatması yada reset atması olur. İçin rahat olsun, hatta bilgisayarını ne kadar çok açık tutarsan o kadar iyi performans alırsın;)...[signature][hline]Hatalıysam 155
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bilgisayarın motoru açılır fena mı :)[signature][hline]My Space
dodiesel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tesekkurler ama bi sorunum daha var yuklerken 1gb da kaldi 2 saattir hiç ilerlemiyo 600 mb ı daha var ama kapamaya kiyamiyorum ne olur devam edermi yada devam ediyoda agirlastımı indirme hizi 16,5 kble indiriyo
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 devam eder...[signature][hline]My Space
Öne çıkan mesajlar