dodiesel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bugun city of heroes in orjinal cdsini aldım d&r dan. oyunu kurdum account yaptım ilk sorum ilk ay bedavami yoksa para odeyecekmiyim? ikinci sorum oyunu acıyorum update çikiyo bişeyler yukledikten sonra ise 1.6 gb lık bişey yuklemeye baslıyo o nedir? onu yuklemem gerekiyomu cunku baska bişey cikmiyo bide cok ağir hareket ediyo ne olur yardim edin surada 2 hafta sonra askere gidicem bari su oyunun zevkini aliyim ne olur yardimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ilk ay ödemesi aldığın paket içinde.. hesap yaratırken ekstra bir ödeme daha yapmıyorsun. download etmesi gereken herşeyi download etmek zorundasın. o 1.6 gblik olan şey city of villians eklentisi ve onun getirdiği yeni özellikler... umarım yardımı olmuştur[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 CoH alsak CoV bedavaya mı geliyo yani CoH serialiyle oynayabilio muyuz?[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly With you I lived among the kings, how could this ever die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hayır. cov almayan coh oyuncuları için covla berbaer gelen yeniliklerin kullanılmasını sağlıyor o indirilen şey..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dodiesel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 cok tesekkurler ama bi sorum daha var bigu oldu 1gb tini yukleyebildim daha 600 mb ı var bilgisayar hala acik bigundur herhalde bu gece bitecek ama bilgisayarim iki gundur acik olacak bilgisayarima bişey olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 İstersen 7/24 açık tut, fanlarında bir problem yoksa sorun olmaz. Zaten olası tek sorun bilgisayarın kendi kendini kapatması yada reset atması olur. İçin rahat olsun, hatta bilgisayarını ne kadar çok açık tutarsan o kadar iyi performans alırsın;)...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bilgisayarın motoru açılır fena mı :)[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dodiesel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tesekkurler ama bi sorunum daha var yuklerken 1gb da kaldi 2 saattir hiç ilerlemiyo 600 mb ı daha var ama kapamaya kiyamiyorum ne olur devam edermi yada devam ediyoda agirlastımı indirme hizi 16,5 kble indiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 devam eder...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar