gorunmezadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ya bunun için yeni bi başlık açmayı düşünmüodum ama... Önceki başlıklarda sesin açılabildiğinden bahsetmiş fakat link vermemişsiniz. Link verebilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kulaklığını değiştirisen öyle bişeye gereke aklmaz ama illede açıççam ben sesini diyosan iTunes da sesini açmak istediğin şarkıya sağ tıkla "get info" de ordan yukarıda options sekmesine tıkla orda volume adjustment var.. oradan şarkının sesini yüzde kaç arttırmak istiyosan arttır.. aynı şeyi istediğin şarkılara yaparsan sesleri yüksek olur... am aben kulaklık değiştirmeni şiddetle tafsiye ederim .. ben phlips kulaklık kullanıyorum normal kulaklıkla sesi kökleyince zar zor çıkan sesi bunda orta seviyedeyken falan alıyorum.. gayette güzel oluyo..[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 galiba o laf banaydı iste site[signature][hline]the truth is out there... en iyi forum en iyi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar