zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Arkadaşlar bana acele 100 gold gerekiyor feda edebilecek biri varsa çok mutlu olurum:) Oyundaki nickim Duuk.[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Exa/Mid de oynayan Türk var mı? Bildiğim kadarıyla Alb ve Hib olarak dağılmış durumdayız.[hline]Borges chanter lvl40 Verdant Animist lvl41 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Diğerini bilmiyorumda Jezz sildi bildiğim kadarıyla.[hline]Borges chanter lvl40 Verdant Animist lvl41 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ay pardon ben albe geçtim:)[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can evil, i wont be as gentle! - Fiyk! Boo says "Whaaat?" - Live by the sword, live a good, long time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koray15 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 hehehe olm zlorwf ben sana istemediğin kadar para weririm ayıp ediosun ne gerek war forumlara :)) gel iste yeterki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zexxx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 varsa midde lvl 50 ben onu o beni kese kese :D fr farm yapalim :P excalda yarim istiyen olursa Bamya ya msg atabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: zlorwf, 19 July 2003 10:08 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bana acele 100 gold gerekiyor feda edebilecek biri varsa çok mutlu olurum:) Oyundaki nickim Duuk.[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" exa mid se 2-3 p vardi illuinda[hline]Paul Van Dyk www.virtualibiza.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Zegna, 19 July 2003 10:51 tarihinde demiş ki: bizim burdan sin var 40+ shadowblade bide illuin var o da savage. nickleri etheras ve jezz. msj atarsan verırler heralde :)[hline]`zegna lvl 50 Infiltrator of alb/exc eteras daki butun parayi illuin a aktardik setleri ve itemlarida aktardik acc sakat diye :)[hline]Paul Van Dyk www.virtualibiza.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 sin olm sen git virtual ibiza da kari kiz ayart bende gelcem simdi... lol :-)[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 kari kiz gani hehe 3 günde 3 kiz hehe[hline]Paul Van Dyk www.virtualibiza.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tranquility Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Excal/mid de oynamaya başladım. Bir hata armorsmithing olayınada girdim, şimdi üzerime armor yapacak param kalmadı. Türk Türkün derdinden anlar diyerekten yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum :) Thalos, lvl 10 thane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Brotherhood of Midgard a gir bu bnm yeni charim de eski charim Pwent Battlerager de bende Thanedim sana orda yardim ederler hatta DAOC silmemis olsaydim sana tum parami ve eşyalrımı verirdim ama sildim :([hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, fındıkkıran, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonus tarafından 06 August 2003 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tranquility Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Kendime ve bir arkadaşıma her levelda rahat armor yapabilmek için başladım. Arkadaşta weaponsmith kasıyor. Ama destekleyecek birileri lazım tabi :) İkimizde yeniyiz midgard'da. Hala oynayan ve ayırabilecek parası olan arkadaşlar varsa çok sevinicez :) Brotherhood of midgard hakkında biraz bilgi verirsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar