ruby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 benim durumum cok karısık :P aşk üçgeni değil aşk beşgeni resmen :P çıktığım cocuk hollandalı,onun liseden tanıdıgı biri var,justin,ben de onla cok iyi arkadastım,ama şimdi cocuk benle (onun tabirinde)''gizli bir ilişki'' yasamak istiyor o_O bi tane de max var :) ruslarla aram çok iyidir,benim annem de rus,çok kanım kaynar yani :P o da benden hoşlanıyormus :S eh bi de ilja var O_o o da eski sevgilim,rus ama norveçte yasıyor.o da gecen gun beni unutamadığını soyledi. ve ben kendi sevgilimden baskasıyla ilgilenmiyorum.bunu onlara da soyledim ama dinlemiyorlar:S O_o bunları gidip erkek ark'ima da anlattım,şimdi de o beni kıskanmaya başladı.bu ne ya?! bi yere yabancı gelin gidicem ya da yabancı damat getiricem ama,durun bakalım :D simdi ben bu halime üzüliyim mi seviniyim mi? bıktım çünkü o ruslardan ve salak justinden.[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bence sen başka erkekleri düşündürmicek birini bul nedir öle 4 5 rusu isveçlisi[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bakü ceyhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 justin'i hollanda'da max ile gizli aşk yasamaya gonder, ilja'da rusyaya gitsin. erkek arkadasıni da al norveçe git. mutlu son[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: SeLDoM, 05 Kasım 2005 03:29 tarihinde demiş ki: bence sen başka erkekleri düşündürmicek birini bul nedir öle 4 5 rusu isveçlisi su an çıktıgım cocukla inanilmaz mutluyum ve asla asla asla başkalarını düşünmüyorum,hiç bir zaman da düşünmem mümkün değil.sadece diğerlerinin yaptıkları çok iğrenç ve 2 tanesi de benim cıktıgım cocugu tanıyor,böyle iğrençlik olmaz. sorunum su;onlarla 40 defa konusmus da olsam dinlemiyorlar,anlatamıyorum derdimi kıt beyinlilere:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: dory, 05 Kasım 2005 03:30 tarihinde demiş ki: justin'i hollanda'da max ile gizli aşk yasamaya gonder, ilja'da rusyaya gitsin. erkek arkadasıni da al norveçe git. mutlu son şüper çözüm hiç aklıma gelmemişti :D saol :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 şüper :P süper yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yada ne biliim onlar yabancı kültürü ahlakı farklı öyle dşün şu anki partnerinle mutlu ol bi şekilde o dierlerini çıkar hayatından rahatsız olusan da söyle bence mutluysan çekinme[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 5some yapın, herkes mutlu olsun konu kapansın[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 gece gece bişeylere kızıp gene saçmaladım, en iyisi sileyim ben bunları :-) [Bu mesaj zgrw tarafından 05 Kasım 2005 03:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yada hepsini rusyaya gonder, sen norvecten adam bul. evet evet[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ayrica evet yani. Kuzey Avrupa'dan babam ciksa yerim teoreminin dogrulugunu kabul edip karsi cinsini oradan seciceksin.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Sırayla seviş hepsiyle. said: Peynir, 05 Kasım 2005 03:29 tarihinde demiş ki: bakü ceyhan Çok başarılı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yap....[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Öhenk diyorum, bu olay karşısında sükunete bürünüyorum.[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: ruby, 05 Kasım 2005 03:33 tarihinde demiş ki: said: SeLDoM, 05 Kasım 2005 03:29 tarihinde demiş ki: bence sen başka erkekleri düşündürmicek birini bul nedir öle 4 5 rusu isveçlisi su an çıktıgım cocukla inanilmaz mutluyum ve asla asla asla başkalarını düşünmüyorum,hiç bir zaman da düşünmem mümkün değil.sadece diğerlerinin yaptıkları çok iğrenç ve 2 tanesi de benim cıktıgım cocugu tanıyor,böyle iğrençlik olmaz. sorunum su;onlarla 40 defa konusmus da olsam dinlemiyorlar,anlatamıyorum derdimi kıt beyinlilere:S eee Türk erkeğinden şaşmıcaktın[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 vay be 3 5 kızı idare eden erkek duydum da 3 5 erkeği idare edenini duymamıştım. Ne motor varmış yau.indir bindir benzini opettenmi alıyoruz abi...[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sırf erkek değil kızlarıda idare ediyor bu :D[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 allah belanı versin be. (çok demek istedim bunu,no offense)[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bakü ceyhan hattındamı yaşıomuş yani anlamadım ben ?[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . [Bu mesaj Angelotti tarafından 05 Kasım 2005 08:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bu ne be helal olsun iyi film çıkar bundan...[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Şevşenko'yla çık..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 brezilya dizisi gibi[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hakkatten pembe dizi[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sonunu kestirmeye kasıorum ama yok olmuo kim kimi vurucak kim kiminle basılcak merak ediorum şaka bi yana dostum sen ölmüşün ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar