Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk beşgeni :P

ruby

Öne çıkan mesajlar

benim durumum cok karısık :P aşk üçgeni değil aşk beşgeni resmen :P
çıktığım cocuk hollandalı,onun liseden tanıdıgı biri var,justin,ben de onla cok iyi arkadastım,ama şimdi cocuk benle (onun tabirinde)''gizli bir ilişki'' yasamak istiyor o_O
bi tane de max var :) ruslarla aram çok iyidir,benim annem de rus,çok kanım kaynar yani :P o da benden hoşlanıyormus :S
eh bi de ilja var O_o o da eski sevgilim,rus ama norveçte yasıyor.o da gecen gun beni unutamadığını soyledi.
ve ben kendi sevgilimden baskasıyla ilgilenmiyorum.bunu onlara da soyledim ama dinlemiyorlar:S O_o bunları gidip erkek ark'ima da anlattım,şimdi de o beni kıskanmaya başladı.bu ne ya?! bi yere yabancı gelin gidicem ya da yabancı damat getiricem ama,durun bakalım :D
simdi ben bu halime üzüliyim mi seviniyim mi? bıktım çünkü o ruslardan ve salak justinden.[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Sosyal ağlarda paylaş

justin'i hollanda'da max ile gizli aşk yasamaya gonder, ilja'da rusyaya gitsin. erkek arkadasıni da al norveçe git. mutlu son[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SeLDoM, 05 Kasım 2005 03:29 tarihinde demiş ki:
bence sen başka erkekleri düşündürmicek birini bul nedir öle 4 5 rusu isveçlisi

su an çıktıgım cocukla inanilmaz mutluyum ve asla asla asla başkalarını düşünmüyorum,hiç bir zaman da düşünmem mümkün değil.sadece diğerlerinin yaptıkları çok iğrenç ve 2 tanesi de benim cıktıgım cocugu tanıyor,böyle iğrençlik olmaz.
sorunum su;onlarla 40 defa konusmus da olsam dinlemiyorlar,anlatamıyorum derdimi kıt beyinlilere:S
Sosyal ağlarda paylaş

yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yap....[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |
YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü

www.deadsoul.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ruby, 05 Kasım 2005 03:33 tarihinde demiş ki:
said:
SeLDoM, 05 Kasım 2005 03:29 tarihinde demiş ki:
bence sen başka erkekleri düşündürmicek birini bul nedir öle 4 5 rusu isveçlisi

su an çıktıgım cocukla inanilmaz mutluyum ve asla asla asla başkalarını düşünmüyorum,hiç bir zaman da düşünmem mümkün değil.sadece diğerlerinin yaptıkları çok iğrenç ve 2 tanesi de benim cıktıgım cocugu tanıyor,böyle iğrençlik olmaz.
sorunum su;onlarla 40 defa konusmus da olsam dinlemiyorlar,anlatamıyorum derdimi kıt beyinlilere:S

eee Türk erkeğinden şaşmıcaktın[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

vay be 3 5 kızı idare eden erkek duydum da 3 5 erkeği idare edenini duymamıştım.
Ne motor varmış yau.indir bindir benzini opettenmi alıyoruz abi...[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...