Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk beşgeni :P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim durumum cok karısık :P aşk üçgeni değil aşk beşgeni resmen :P
çıktığım cocuk hollandalı,onun liseden tanıdıgı biri var,justin,ben de onla cok iyi arkadastım,ama şimdi cocuk benle (onun tabirinde)''gizli bir ilişki'' yasamak istiyor o_O
bi tane de max var :) ruslarla aram çok iyidir,benim annem de rus,çok kanım kaynar yani :P o da benden hoşlanıyormus :S
eh bi de ilja var O_o o da eski sevgilim,rus ama norveçte yasıyor.o da gecen gun beni unutamadığını soyledi.
ve ben kendi sevgilimden baskasıyla ilgilenmiyorum.bunu onlara da soyledim ama dinlemiyorlar:S O_o bunları gidip erkek ark'ima da anlattım,şimdi de o beni kıskanmaya başladı.bu ne ya?! bi yere yabancı gelin gidicem ya da yabancı damat getiricem ama,durun bakalım :D
simdi ben bu halime üzüliyim mi seviniyim mi? bıktım çünkü o ruslardan ve salak justinden.[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Mesaj tarihi:
justin'i hollanda'da max ile gizli aşk yasamaya gonder, ilja'da rusyaya gitsin. erkek arkadasıni da al norveçe git. mutlu son[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Mesaj tarihi:
said:
SeLDoM, 05 Kasım 2005 03:29 tarihinde demiş ki:
bence sen başka erkekleri düşündürmicek birini bul nedir öle 4 5 rusu isveçlisi

su an çıktıgım cocukla inanilmaz mutluyum ve asla asla asla başkalarını düşünmüyorum,hiç bir zaman da düşünmem mümkün değil.sadece diğerlerinin yaptıkları çok iğrenç ve 2 tanesi de benim cıktıgım cocugu tanıyor,böyle iğrençlik olmaz.
sorunum su;onlarla 40 defa konusmus da olsam dinlemiyorlar,anlatamıyorum derdimi kıt beyinlilere:S
Mesaj tarihi:
said:
dory, 05 Kasım 2005 03:30 tarihinde demiş ki:
justin'i hollanda'da max ile gizli aşk yasamaya gonder, ilja'da rusyaya gitsin. erkek arkadasıni da al norveçe git. mutlu son

şüper çözüm hiç aklıma gelmemişti :D
saol :D:D:D
Mesaj tarihi:
yada ne biliim onlar yabancı kültürü ahlakı farklı öyle dşün şu anki partnerinle mutlu ol bi şekilde o dierlerini çıkar hayatından rahatsız olusan da söyle bence mutluysan çekinme[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Mesaj tarihi:
gece gece bişeylere kızıp gene saçmaladım, en iyisi sileyim ben bunları :-)

[Bu mesaj zgrw tarafından 05 Kasım 2005 03:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yada hepsini rusyaya gonder, sen norvecten adam bul. evet evet[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Mesaj tarihi:
yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yapmamalıyım, yorum yap....[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |
YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü

www.deadsoul.cjb.net
Mesaj tarihi:
said:
ruby, 05 Kasım 2005 03:33 tarihinde demiş ki:
said:
SeLDoM, 05 Kasım 2005 03:29 tarihinde demiş ki:
bence sen başka erkekleri düşündürmicek birini bul nedir öle 4 5 rusu isveçlisi

su an çıktıgım cocukla inanilmaz mutluyum ve asla asla asla başkalarını düşünmüyorum,hiç bir zaman da düşünmem mümkün değil.sadece diğerlerinin yaptıkları çok iğrenç ve 2 tanesi de benim cıktıgım cocugu tanıyor,böyle iğrençlik olmaz.
sorunum su;onlarla 40 defa konusmus da olsam dinlemiyorlar,anlatamıyorum derdimi kıt beyinlilere:S

eee Türk erkeğinden şaşmıcaktın[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Mesaj tarihi:
vay be 3 5 kızı idare eden erkek duydum da 3 5 erkeği idare edenini duymamıştım.
Ne motor varmış yau.indir bindir benzini opettenmi alıyoruz abi...[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
allah belanı versin be.

(çok demek istedim bunu,no offense)[signature][hline]valandil ownz j0o!
çapkınım hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM
Mesaj tarihi:
bakü ceyhan hattındamı yaşıomuş yani anlamadım ben ?[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .

[Bu mesaj Angelotti tarafından 05 Kasım 2005 08:54 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...