OrioN_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 custumer support bolumune yazı yazıyorum faka bırturlu yazdıgım seyler sayfaya gecmıyor sızlerınde basına geldımı. bunun dısında trade block lu arkadaslar custumer support a yazıp sonuc aldılarmı acaba. tesekkurler[signature][hline]
OrioN_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 customer support olacak yanlıs yazmısım pardon[signature][hline]
w00t Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 gecici olarak hizmet dışı[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/-
OrioN_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tesekkur ederım[signature][hline]
Joey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bide premium üyeliği olmayanlara artık cevap verilmiyor diye biliyorum.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 129.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
w00t Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 dogru customer support a login oldugunuzda en altta prem olmayana service vermiyoruz diye yazıyor ! bu arada prem varsa ! ve eger yeni prem aldıysanız son 2 gun icinde ! aktiv olmamıs olabilir bununlada ilgili annons var duzeltme yapılacak en kotu ihtimalle geri odeme yaparlar (ki bugune kadar aksini hic gormedim)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/-
OrioN_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 pre var arkadaslar[signature][hline]
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 premium olsada cevap yazmıyorlar ilgilenmiyorlar bende gold premium var 2 haftadan beri mesaj atıyorum cevap yazmadılar en sonunda küfür ettim ingilizce olarak ona bile cevap yazmadılar :D kısacası hizmet sıfırrr[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :(
Öne çıkan mesajlar