Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

minstrel spec

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

neyse kendi specimi buldum teşekkürler
50 enstru
29 slash
34 stealth

50 enstru de ablative song un sonuncusu geliyor ve bu gucsuzlestirilmis pbt gibi
29 slashda amethist style gelior
34 stealth de ninjalarda ortaya cikmamamk icin ideal[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists
Hatun [project mayhem] ooc Cleric

Sosyal ağlarda paylaş

29 slash le ne dmg vereceksinki
base slash ini biraz daha yuksek tutmaya calis
50 insturla grup minstreli olursun bayar sonralari
44 yeterli hatta dedigim gibi autotrain e birak insturmenti
bu sayede slash ve stealth daha yuksek olur[hline]Paul Van Dyk
www.virtualibiza.com
Sosyal ağlarda paylaş

Minstrel oynamadım ama banada 50 instruments 29 slash 34 stealth gayet mantikli geliyor. 29 slash amethyst slash demek, zaten minstrel rogue based class, weapon damage nekadar lazım bilmyorum, 2 tane shout var zaten, artı stun var yanılmıyorsam..[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Glatheros, 26 July 2003 21:04 tarihinde demiş ki:
ya ne auto traini lvl 41 im
minstrelin olduğuna eminmisin?
29+15 le gayette güzel dmg verirsin ana dmgimi zaten stylellarla vurmıycaksinki 2 shout var[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists

uzun bi sure minstrelle oynadim
2 dd ile anca casterlari kesersin
illa ezik bi grup adami olacaksan yap 50 insturment
bu arada topici actiginda lvl40 im yazmissin respec felan edebilirdin
ole abuk subuk ortaligi bulandirma
herkes akilli olsun[hline]Paul Van Dyk
www.virtualibiza.com
Sosyal ağlarda paylaş

respec zaten etmiştim şu an 42yim
ortalığı bulandırma ne demek ya ben açtım topici
ezik grup adamlığıyla ne alakası var asıl sololar 50 enstrument alır rvrde mana song açan minstrel gordunmu sen?2 kişinin arasına daldığında seni tek kurtaran şey dmg absorbdur sc armorunda bu ablative proc olmayan neredeyse yok ya zaten char benim oynamış olanda benim sadece minstrel hakkında fikir aliyim diye açtım bu topicide kimin aklını bulandırıyorum kendiminkinimi ?asıl sen akıl ol alırım aklını hahaha[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists

Sosyal ağlarda paylaş

Ben 50 enst 43 slash yapicam menes yaparkn biktim stealthtan zaten pvp de cogu chari indirir ama stealthin zevki ayri diyene bisi diyemem:) ama bence baya güclü olur dediim gibi :)[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Ferman padişahin dağlar bizimdir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Glatheros, 27 July 2003 15:18 tarihinde demiş ki:
respec zaten etmiştim şu an 42yim
ortalığı bulandırma ne demek ya ben açtım topici
ezik grup adamlığıyla ne alakası var asıl sololar 50 enstrument alır rvrde mana song açan minstrel gordunmu sen?2 kişinin arasına daldığında seni tek kurtaran şey dmg absorbdur sc armorunda bu ablative proc olmayan neredeyse yok ya zaten char benim oynamış olanda benim sadece minstrel hakkında fikir aliyim diye açtım bu topicide kimin aklını bulandırıyorum kendiminkinimi ?asıl sen akıl ol alırım aklını hahaha[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists

iyi iyi ya sen haklısın yap 50 insturment banane[hline]Paul Van Dyk
www.virtualibiza.com
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros, ben sana katiliyorum. 50 inst guzel baya ablative 70hp oldugu icin, hem grup hem de tek takilinca super. Bende 41 minstrel var, ben de :

50 inst
26 stealth
34 slash

yapicam. 4L0 olunca zaten MIN +16 olacak stealth'e dolayisiyla da 40 uzeri minstrel stealth'i iyi baya. Ben su anda 26+7 ile bile baya iş yapıyorum.[hline]Odion - Level 50 Wizard
Yored - Level 50 Cleric
Brelenor - Level 50 Infiltrator
Pinar - Level 50 Friar
Pinpin - Level 50 Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

Bonepart, sen eger stealth ne ise yarar bilmem diyosan o zaman bence zaten fazla konusmaya gerek yok. Adamin EN BUYUK silahi bence RvR'de stealth. Hem hayat kurtarir hem de akil almaz rp yaparsin. Tek tabanca veya silence gruplarla takilmak icin super otesi.
50 inst olmasinin ozelligi bire birde super bir savunma. Ayrica INST 50 uzerine gelen artılar diger skillerdeki gibi de degil. Level 12 minstrel DD kullanarak 1 hp bile olsa level 50'ye vurabiliyo. Bunu baska bir buyucu classla yapamazsin. 50 inst'teki absorbe hit basina 70 dolayisiyla da cok buyuk bir guc.
Slash konusunda 29 tabi ki yeterli bence de ama nasil olsa yazdigim gibi 4L0'da cok artin olacak stealth'e. O yuzden kalan puanlar slashe.[hline]Odion - Level 50 Wizard
Yored - Level 50 Cleric
Brelenor - Level 50 Infiltrator
Pinar - Level 50 Friar
Pinpin - Level 50 Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna o benim rusur'un spegi .. patch gelsin deisicek .. abis en guzeli eger slash sen 50 ins 30 stealth 30 slash.... amd thrustsan bu deisiyor ki ben minimum stealth 50 ğins 40 ustu thrsut yapicam[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...