Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 lvl 40 bir minstrelim var 40 enstruments 12 stealth 24 slash a sahip bundan sonra nasil skill dağılımı yapmalıyım?hangi spec neye yarar?[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 en iyi minstrel speci icin insturment i autotrain e verceksin saracen trust minstrel acacaksin autotrain instur olunca stealth e da cok puan verebiljeksin[hline]Paul Van Dyk www.virtualibiza.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 neyse kendi specimi buldum teşekkürler 50 enstru 29 slash 34 stealth 50 enstru de ablative song un sonuncusu geliyor ve bu gucsuzlestirilmis pbt gibi 29 slashda amethist style gelior 34 stealth de ninjalarda ortaya cikmamamk icin ideal[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 29 slash le ne dmg vereceksinki base slash ini biraz daha yuksek tutmaya calis 50 insturla grup minstreli olursun bayar sonralari 44 yeterli hatta dedigim gibi autotrain e birak insturmenti bu sayede slash ve stealth daha yuksek olur[hline]Paul Van Dyk www.virtualibiza.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ya ne auto traini lvl 41 im minstrelin olduğuna eminmisin? 29+15 le gayette güzel dmg verirsin ana dmgimi zaten stylellarla vurmıycaksinki 2 shout var[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ablative proc cok onemli birsey minstrel oynayan anlar bunu sari yaratik 0 dmg vuruyor[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Minstrel oynamadım ama banada 50 instruments 29 slash 34 stealth gayet mantikli geliyor. 29 slash amethyst slash demek, zaten minstrel rogue based class, weapon damage nekadar lazım bilmyorum, 2 tane shout var zaten, artı stun var yanılmıyorsam..[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ablative procla zaten bir tank kadar sağlam oluyorsun pbtnin biraz dusugu ablative proc[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 said: Glatheros, 26 July 2003 21:04 tarihinde demiş ki: ya ne auto traini lvl 41 im minstrelin olduğuna eminmisin? 29+15 le gayette güzel dmg verirsin ana dmgimi zaten stylellarla vurmıycaksinki 2 shout var[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric uzun bi sure minstrelle oynadim 2 dd ile anca casterlari kesersin illa ezik bi grup adami olacaksan yap 50 insturment bu arada topici actiginda lvl40 im yazmissin respec felan edebilirdin ole abuk subuk ortaligi bulandirma herkes akilli olsun[hline]Paul Van Dyk www.virtualibiza.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 respec zaten etmiştim şu an 42yim ortalığı bulandırma ne demek ya ben açtım topici ezik grup adamlığıyla ne alakası var asıl sololar 50 enstrument alır rvrde mana song açan minstrel gordunmu sen?2 kişinin arasına daldığında seni tek kurtaran şey dmg absorbdur sc armorunda bu ablative proc olmayan neredeyse yok ya zaten char benim oynamış olanda benim sadece minstrel hakkında fikir aliyim diye açtım bu topicide kimin aklını bulandırıyorum kendiminkinimi ?asıl sen akıl ol alırım aklını hahaha[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Ben 50 enst 43 slash yapicam menes yaparkn biktim stealthtan zaten pvp de cogu chari indirir ama stealthin zevki ayri diyene bisi diyemem:) ama bence baya güclü olur dediim gibi :)[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 said: Glatheros, 27 July 2003 15:18 tarihinde demiş ki: respec zaten etmiştim şu an 42yim ortalığı bulandırma ne demek ya ben açtım topici ezik grup adamlığıyla ne alakası var asıl sololar 50 enstrument alır rvrde mana song açan minstrel gordunmu sen?2 kişinin arasına daldığında seni tek kurtaran şey dmg absorbdur sc armorunda bu ablative proc olmayan neredeyse yok ya zaten char benim oynamış olanda benim sadece minstrel hakkında fikir aliyim diye açtım bu topicide kimin aklını bulandırıyorum kendiminkinimi ?asıl sen akıl ol alırım aklını hahaha[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric iyi iyi ya sen haklısın yap 50 insturment banane[hline]Paul Van Dyk www.virtualibiza.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Glatheros, ben sana katiliyorum. 50 inst guzel baya ablative 70hp oldugu icin, hem grup hem de tek takilinca super. Bende 41 minstrel var, ben de : 50 inst 26 stealth 34 slash yapicam. 4L0 olunca zaten MIN +16 olacak stealth'e dolayisiyla da 40 uzeri minstrel stealth'i iyi baya. Ben su anda 26+7 ile bile baya iş yapıyorum.[hline]Odion - Level 50 Wizard Yored - Level 50 Cleric Brelenor - Level 50 Infiltrator Pinar - Level 50 Friar Pinpin - Level 50 Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zexxx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ben olsam 50 inst yada 44 geri kalaninida wepona veridim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 instruments o kadar yüksek olmasın gerek yok cidden..zaten o kadar aman aman birsey deil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Bonepart, sen eger stealth ne ise yarar bilmem diyosan o zaman bence zaten fazla konusmaya gerek yok. Adamin EN BUYUK silahi bence RvR'de stealth. Hem hayat kurtarir hem de akil almaz rp yaparsin. Tek tabanca veya silence gruplarla takilmak icin super otesi. 50 inst olmasinin ozelligi bire birde super bir savunma. Ayrica INST 50 uzerine gelen artılar diger skillerdeki gibi de degil. Level 12 minstrel DD kullanarak 1 hp bile olsa level 50'ye vurabiliyo. Bunu baska bir buyucu classla yapamazsin. 50 inst'teki absorbe hit basina 70 dolayisiyla da cok buyuk bir guc. Slash konusunda 29 tabi ki yeterli bence de ama nasil olsa yazdigim gibi 4L0'da cok artin olacak stealth'e. O yuzden kalan puanlar slashe.[hline]Odion - Level 50 Wizard Yored - Level 50 Cleric Brelenor - Level 50 Infiltrator Pinar - Level 50 Friar Pinpin - Level 50 Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 vaaayyy brelenor... 5 inci 50 yi yapmisin... gratzz[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Zegna o benim rusur'un spegi .. patch gelsin deisicek .. abis en guzeli eger slash sen 50 ins 30 stealth 30 slash.... amd thrustsan bu deisiyor ki ben minimum stealth 50 ğins 40 ustu thrsut yapicam[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar