-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Elimde 100-150 ytl kadar para var şimdilik. 1-2 aya kadar üstüne biraz daha para katıp(herhalde 200-300 ytl yi bulur) elektro ya geçmek istiyorum. Elektro çalmak için bir adet elektro gitardan başka nelere ihtiyacım var? Nerden ucuz fiyata güvenilir, güzel gitar bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 amfi tabiki[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ne kadardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 10 wattlık bir amfi işini görür şimdilik sakın bilgisayara bağlar çalarım gibi birşey düşünme soğursun gitardan =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 gittigidiyor.com garaj.org turkrock.com buralara bak, gitarlar hakkında kafanda bir fiyat belirsin. arada çok iyi fırsatlar çıkıyor. 2. el almanı tavsiye ederim, benim amfi,gitar,processor ikinci el hep daha sorunum olmadı. almadan denersin sorun da olmaz.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ikisinide taksite bölmek var mı? amfilrin iyisi kötüsü olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Sana benim yaptığımı anlatayım Bi tane 60 wattlık career amfi Bi tanede Fender Stratocoaster (meksika) iyi al çok kullan mantığı[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Zaten kötü gitarla ilerleyemiyosun ve sıkılıp yenisini almak istemiyosun bırakıyosun falan ama yeni gitar alınca canavarlar gibi çalışmak istiyosun vs. neyse iyi bi şey al , biraz daha biriktir 500-600 dolar filan gitar için veya 2. el daha ucuza bulabilirsin[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bence 60 watta fln gerek yokh sonuçta ewde çalıcaksın sana 15 watt bile fazla!10watt marshal fln alırsan ii olur bence! yalnız gitar + amfi içn en az 400 gözden çıkarman lazım.ha daha ucuz olmazmı olur tabeki ama çabuk soğurn çokta dandik bşyler almamn gerekir![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... [Bu mesaj Zep tarafından 16 Ekim 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 şimdi nerden nasıl alıcam iknci el hiç bilmiyorum ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 amfiyi zaten parayla almadım ya :D[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 amerikadan 400 usd ye fender mexicanlar geliyor. bi site vardı hatta boyle arkadaş almıştı. hatırlamıyorum şimdi. elindeki ekipman ne kadar iyiyse o kadar çok aşka geliyosun. o yuzden kaliteli bişey almak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bu iş sana minimum 350ytl 'ye patlar. 150 ytl ile pek birşey yapabileceğini sanmıyorum... Cort'un basic modeli 185 dolar. 90-100 ytl ile ortalama bir anfi alırsın. [signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 16 Ekim 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Zep, 16 Ekim 2005 22:40 tarihinde demiş ki: bence 60 watta fln gerek yokh sonuçta ewde çalıcaksın sana 15 watt bile fazla!10watt marshal fln alırsan ii olur bence! yalnız gitar + amfi içn en az 400 gözden çıkarman lazım.ha daha ucuz olmazmı olur tabeki ama çabuk soğurn çokta dandik bşyler almamn gerekir! evet evde konser verecek değilsin de güzel ses almak istersin sonuçta bende 50 watt var marshall baya iyi oluyo evde[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bak ilk önce hangi marka gitarı alcağına karar ver.sonra onun ikinci elini araştır.sana tavsiyem bence cort la başla zaten 300 üzerinde gitara verimicksen mecbursn yada washbun olabilr. ama ben cort kullandm x6 gayaett memnun kaldım.washburn kullanmadım ama onunda bi x seirisinni araştr sonra karar ver derim!turkrock.com un forumlarına girersen orda daha geniş bilgi edinirsn![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... [Bu mesaj Zep tarafından 16 Ekim 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bir kere alıp hp kullanmak istiyorum. Bir başlangıç gitari beni ilerde kesmeyebilir diye endişeleniyorum. Yerinde bir endişe mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bencede iyi al[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yerinde bi endişe ama o fiyata seni hep idare edicek bir gitar alamazsın![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ): o zaman 4- ay daha para biriktircem demektir. siz deneyimli insanlar, bana gitar önerin yol gösterin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Fender Strat (Amerikan) :D[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 900 usd ye fender strat usa ler var, daha ucuza mexicanlar da var. taksitle falan onlardan alabilirsin. ibanezler var bir de rg serisinin ust modelleri ama onlar hakkında pek bi bilgim yok. paran varsa gitar seçmek eglenceli bi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 abi çocuğun moralini bozmayın bea!öle 100o $dolarlık gitar lar fln![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 100$ la gitar mı olur be gitsin classic gitar alsın o zaman[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Joe, 16 Ekim 2005 23:14 tarihinde demiş ki: 100$ la gitar mı olur be gitsin classic gitar alsın o zaman var zaten. elektro ya geçicem. 3-4 ay fazla beklerim yine alırım da beklemek vakit kaybı bence. mümkün olduğu kadar çabuk almak istiyorum. o yüzden zaten taksit vs gibi şeylerde sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 oda doğruda çocuk birktrcem alıcam diyo bi heves var yane içinde!bare 300$dolarlık fln bşyler önerin hiç değilse onun için fazla ulaşılmaz olmaz[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar