Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektro ya geçiş...

-Cleglaw-

Öne çıkan mesajlar

gittigidiyor.com
garaj.org
turkrock.com
buralara bak, gitarlar hakkında kafanda bir fiyat belirsin. arada çok iyi fırsatlar çıkıyor. 2. el almanı tavsiye ederim, benim amfi,gitar,processor ikinci el hep daha sorunum olmadı. almadan denersin sorun da olmaz.[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

Sana benim yaptığımı anlatayım

Bi tane 60 wattlık career amfi
Bi tanede Fender Stratocoaster (meksika)

iyi al çok kullan mantığı[signature][hline]Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been river has been poisoned,
Only after the last fish has been caugt,
Only then you find that money cannot be eaten

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten kötü gitarla ilerleyemiyosun ve sıkılıp yenisini almak istemiyosun bırakıyosun falan ama yeni gitar alınca canavarlar gibi çalışmak istiyosun vs. neyse iyi bi şey al , biraz daha biriktir 500-600 dolar filan gitar için veya 2. el daha ucuza bulabilirsin[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

bence 60 watta fln gerek yokh sonuçta ewde çalıcaksın sana 15 watt bile fazla!10watt marshal fln alırsan ii olur bence!
yalnız gitar + amfi içn en az 400 gözden çıkarman lazım.ha daha ucuz olmazmı olur tabeki ama çabuk soğurn çokta dandik bşyler almamn gerekir![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...

[Bu mesaj Zep tarafından 16 Ekim 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu iş sana minimum 350ytl 'ye patlar. 150 ytl ile pek birşey yapabileceğini sanmıyorum... Cort'un basic modeli 185 dolar.
90-100 ytl ile ortalama bir anfi alırsın.
[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!

[Bu mesaj Sensible tarafından 16 Ekim 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zep, 16 Ekim 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
bence 60 watta fln gerek yokh sonuçta ewde çalıcaksın sana 15 watt bile fazla!10watt marshal fln alırsan ii olur bence!
yalnız gitar + amfi içn en az 400 gözden çıkarman lazım.ha daha ucuz olmazmı olur tabeki ama çabuk soğurn çokta dandik bşyler almamn gerekir!

evet evde konser verecek değilsin de güzel ses almak istersin sonuçta bende 50 watt var marshall baya iyi oluyo evde[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

bak ilk önce hangi marka gitarı alcağına karar ver.sonra onun ikinci elini araştır.sana tavsiyem bence cort la başla zaten 300 üzerinde gitara verimicksen mecbursn yada washbun olabilr. ama ben cort kullandm x6 gayaett memnun kaldım.washburn kullanmadım ama onunda bi x seirisinni araştr sonra karar ver derim!turkrock.com un forumlarına girersen orda daha geniş bilgi edinirsn![signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...

[Bu mesaj Zep tarafından 16 Ekim 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joe, 16 Ekim 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
100$ la gitar mı olur be gitsin classic gitar alsın o zaman

var zaten. elektro ya geçicem. 3-4 ay fazla beklerim yine alırım da beklemek vakit kaybı bence. mümkün olduğu kadar çabuk almak istiyorum. o yüzden zaten taksit vs gibi şeylerde sormuştum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...