Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekom'u Protesto İşe Yarıyor!!!

Davion

Öne çıkan mesajlar

evet protestoları görüp çağırdılar heralde herifi
amma terlettik be adamı canlı yayında :)

bi de şeye uyuz oldum dial up için cok az bir ücret alıyoruz zaten falan dedi. ben koptum. nasıl güzel yalan söylüyorlar ya.

bu arada benim email.php artık calısmıyor. hostu dondurmus hosting firması :D arkadas cok kızacak :

This Account Has Been Suspended
Please contact the billing/support department as soon as possible.

ühü :(

[Bu mesaj taz tarafından 01 Kasım 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet katılıyorum Davion
bu şekilde devam etçek anlaşilan. Yeni talepde bulunaçaklar içinde limitsiz 256 kbps tarifesi sunulcak ...

Degişme olmadan devam etçek anlaşilan tarfilelerde limitsizler için hiçbirşey yok.[signature][hline]

[Bu mesaj ocean tarafından 01 Kasım 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Enazından elimizdekini kaybetmedik Türkiyede yakaladılarmı adamı donuna kadar soyarlarken soyulmadık :hmm:
haa vaatler derseniz :) ona diycek bişiyok aldık 3ün1ini, ama ben yinede umutluyum protesto devam ederse başta verilen sözü seve seve olmasada diğer türlü (sevmeye sevmeye) yerine getiricekler işallah.
Bu atılan kelekten sonra telekomun ismi Kelekom falan olmalı bence.

[Bu mesaj mrtolga tarafından 01 Kasım 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Az once arkadaş aradı . Yeni bir gelişme bu 512 k lar için . sınırsız kullanıcıların 256k ları 512 yapılıcak ancak fiyat abarıcak 99 milyondan vericekler hizmeti . Sınırlı kullanıcılarınki 512 k olucak ancak parası değişmeyecek 49 milyon olucak mış sadece. Arkadaşlar mail bombardımanına başlamış sizinde eliniz boş durmasın başlayın bombalamaya . Bakan tükürdüğünü yalıyor ayıp ayıp[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|B_L
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır eski kullanıcılarında degişiklik zorunlu deildi. dilekçe vererek yükselte bilirdiniz.

256 kbps limitsizler kalçak di ancak yeni aboneler için o seçenek sunulmicakdi yaptıgı açiklamada fazla talep olursa bu seçenek sunulmaya devam edilebilir dendi.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

En son söyledi 256K limitsiz hizmeti verilmeye devam edilecek diye.

Protestonun amacı 256K sınırsız internet hizmetinin 512K olması idi. Ama tabi istediğimizi alamadık. Sonuçta buda iyi bir göstergedir. İnternet ortamından yapılan bir protesto ile böyle bir sonuc almak büyük bir başarıdır. Tabi norvecliler gibi sokağa dökülseydik o zaman alırdık istediğimizi :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Sosyal ağlarda paylaş

ilk belli olduğunda 256k kalmıyodu min.512 di ve 512 sınırsız 99m dendi sonra protesto başladı ve 256k sınırsız kalıcak onlara ellemicez ama üye almıycaz demişti bu sefer protestonun devam etmesini sebebi hem kotalılarda kotanın aynı kalması hemde bize en başta vaadedilen 512 k hızın(sınırsız) verilmemiş olmasıydı diye biliyorum :)
enazından ben bu yüzden protesto ettim :) (bide binalinin tipini sevmiyom ondan)

[Bu mesaj mrtolga tarafından 01 Kasım 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...