Chemical Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 abi cayıyorum ben boktan bi site için hayatımı davalar ile çürütemem:). Onun yerine yurtdışına giderim en kısa sürede banane lan telekomdan fds. nar yerken düşündüm bunnarı.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ben bu norveçlileri döverim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Chemical, 29 Ekim 2005 15:00 tarihinde demiş ki: abi cayıyorum ben boktan bi site için hayatımı davalar ile çürütemem:). Onun yerine yurtdışına giderim en kısa sürede banane lan telekomdan fds. nar yerken düşündüm bunnarı. :D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: SoulCube, 29 Ekim 2005 14:57 tarihinde demiş ki: olm taam tüm paticik gitsin maddi kaynak sağlıycam size :P harbimi baban zengin galiba:) benim gelebilmem icin ilk once mouse upgrade etmem lazim masraflara bunuda sokabilirmiyiz:D ulan bugun gine cok geikim[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Chemical, 29 Ekim 2005 15:00 tarihinde demiş ki: abi cayıyorum ben boktan bi site için hayatımı davalar ile çürütemem:). Onun yerine yurtdışına giderim en kısa sürede banane lan telekomdan fds. nar yerken düşündüm bunnarı. Amma korktun be :) Valla yurtdışında host hiçbişeyde yapamazlar :) İşini bilcen ona göre davrancan. Millet gerçek hayatta PKK adına slogan atıo bi bok olmuo biz sanalalemde telekom'a kafam girsin demişiz çokmu :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı [Bu mesaj Davion tarafından 29 Ekim 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 dogru diyosun davion. ya benim temayı kullansana sitende. dosyaları atayım oldugu gibi daha duzgun benimkisi. istediğin gibi değiştir içeriği de. dur ben sana özelden atayım msni de konusalım.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Sende aç baba siteyi link verem kardeş site die :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 tamam du bakalım =)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Eğer Hiç Bir Sonuc Alamassak Procast Hack Team olarak ping atack yapmayı teklif ediyorum. Programlama benden. 10 dk da yazar veririm. TT nin sayfasını 1 ay kullanılmaz yaparız :-)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 TT'nin anasayfasını bizim siteye yönlendiririz :)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 o zaman bastıralım alalım puanı yaa:-)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Tcpip, 29 Ekim 2005 15:25 tarihinde demiş ki: Eğer Hiç Bir Sonuc Alamassak Procast Hack Team olarak ping atack yapmayı teklif ediyorum. Programlama benden. 10 dk da yazar veririm. TT nin sayfasını 1 ay kullanılmaz yaparız :-) sen hallet 1 ay deil 10mbit verilene kadar yapariz[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 daha 512 olucak 1 mb olucak 2 mbolucak 4 olucak 8 olucak kablosuz olucak hahahhahah gıdıklayıcı hayaller bunlar :D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Olay sırf dava da değil. Adamlar sitenin linkini vermişler ama tabi ki isim geçmiyor. Kafalartelekoma yerine telekomuprotesto olsaydı sitenin adı ve içerikte de argo vs. olmasaydı konuyla ilgili haber yapan tüm basın kuruluşları rahatça kullanabilirdi haberlerinde sitenin adını. Hala da geç değil öyle olması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 katılıyorum. eğer ciddi şekilde haber olarak duyurmak istiyorsanız, içerikte argo bulunmaması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ei ben blog sitesi açıyom ozaman kolay gessin size:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Mosquito, 29 Ekim 2005 16:46 tarihinde demiş ki: katılıyorum. eğer ciddi şekilde haber olarak duyurmak istiyorsanız, içerikte argo bulunmaması gerekir. Düzelttim siteyi.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bir form hazırladım, adınızı soyadınızı mail adresinizi giriyorsunuz. o sitedeki tüm mail adreslerine (gazeteciler vs.) mail atıyor. ama atılacak mailde ne yazacağını düşünemedim. protesto mailinde neler yazalım? birisi tam olarak bir mail örneği yazsın güzel bir şey olsun. paticikte bu tarz işleri iyi yapan insanlar var :) özenli olsun lütfen. çünkü herkes aynı maili atıcak. ve mailbox'ına bakan görevli gazeteci her kimse şaşırıp bu ne ya diyecek ilgisini çekmeyi başaracağız. özetle: yazacağımız protesto mailinin içeriğini biri yazsın buraya. ne yazacaz maile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 evet çok güzel fikir =) ben de siteyi değiştirdim. kafa sokma olayını kaldırdım ciddi bir protesto sitesi yaptım. www.kafamgirsin.tk[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | anti-telekom | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 abi titleyi unuttun, domainde ayrı:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 30 Ekim 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 [email protected],[email protected],[email protected],[email protected],[email protected],[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] böyle bir mail listesi var aynı maili tüm listeye yollayacak. düşünsenize protestoya 1000lerce kişinin katıldığını :D hadi birisi mail içeriğiyle ilgili bişiler yazsın. ciddi mail olsun ama. ben yazamıom öyle ciddi mesajlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya manyak olur hakkaten. acaba kassam mı şimdi gece yarısı[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | anti-telekom | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kasın bi mail yazın sizi bekliom valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 tamam ben biraz ugrasayım gece gece ne kadar olur bilmiyorum yalnız. yarını beklesek daha güzel bi mail yazan cıkar aslında[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | anti-telekom | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar