mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Selamlar, Apache AE-DLS Modem kullanıyorum gerekli portları açıp XP'nin Firewall'unu kapattım Emule yükleyip bağlandım high id alıyorum fakat 5 dakkada bi kopup tekrar bi server a bağlanıyor dolayısıyla hiçbirşey çekemiyorum :( Normal emule-gökhan mod-fincan mod vs vs gibi biçok değişik version denedim ama hep bu kopma sorunu oluyor ip filter çekip fake serverlarıda engelledim sorun ondanda değil, çözemedim sorunu deliricem yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 freeangel dene birde. bende de vardı bir ara o sorun ama format atınca öyle bir sıkıntımda kalmadı[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 freeangel i şikayet etmişler diye duydum bi çok server banlıyo dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 freeangel sakat artık, ya gokhan2604 ya da dp45 kullanmak lazım...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 gokhan2604 ve dp45 i denedim yukarda yazdığım kopma sorunu onlardada oluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar