dickymoo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu makineyi almayı düşünüyorum fiyatı 1.000$ civarında özellikleri sizce bu fiyata değer mi yoksa bu fiyata daha iyi birşey bulabilir miyim[signature][hline]"Aptal değilim ama salak olabilirim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 açıklama kısmından birşey anlamadım ama makrosu zoomu falanı fıstıgı iyi gozukuyor. sirkeciden al kesinlikle. muhtemelen 200 dolar daha ucuza bulucaksın. [Bu mesaj elvyn tarafından 01 Kasım 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya şu aralar lumixleri (leica objektifin de etkisiyle) fiyat/performans bakımından çok uygun buluyorum ben... şu an bu ayarda bi makine alacak olsam FZ30falan alırdım heralde...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. [Bu mesaj Grudge tarafından 01 Kasım 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bende 2 aya 8800 alabilirim kullanmış olanlar danda fikir alırsak iyi olur herhalde :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar