Finrod Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Elimde 15 senelik suruyle X-men,superman,batman ağırlıkta olmak uzere yuzlerce yabancı çizgiroman dergisi var sizce tanesi ebay de falan kaca gider bi fikri olan varmı?[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bence satma bi daha bulunmaz ama para lazım diyosan tanesini 1.5 m den alıyodu dersanenin ordaki sahaf[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yok para lazım degılde kaca gıder sadece merak ettım ılerde cok para edıyormus eskı dergıler bendekılerde asa yukarı 15 senelerını doldurdular :)[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eger elinde oktu kedı seraffetin tubitak robınson&cuma filan varsa ben alabilirim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yok malesef serefettın :)[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hadi ya nese zaten zor alırdım antalyada oturuyom. ya bişi sorcam antalyada bunları zataen bi yerler biliyonuzmu . 5m migrostakı d&r a cok gıttım ama ordakılerın hepsini aldım zaten bole baska satan yer bilen varmi antaluyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 epk bilmem antalyayı ama yazdan yaza geldigim kadarıyla sehir icinde bi sürü sahaf var oralarda bulabilirsin[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yok ya sahaflarda olmuyo ole seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eski cizgiromanları sahaflarda bulabilirsin sadece;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hoca gecen gun arkadasın abisi lemanyak almıs 50 ytl. ye 98 in dergisi gıcır gıcır satan adam anlamıyodu sanırım eski dergilerin deyerlerinden :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 o kadar ediyomu yaw onlar zengim oldum o zmn:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 satma bence sona satıp dergiler kralı olursun[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Eğer Türkçeyse Ebaydan falan satman zor.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki: fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 türkçe değil ingilizce hepsi[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 İngilizceyse o zaman eğer tüm bölümleri varsa bir serinin o baya iyi fiyata gider.Hatta biraz daha beklersen koleksiyon değeri bile kazanır.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki: fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Eğer izmirde oturuyosan ebay fln kasma alırım direk ben :D.Cidden nerde oturuyosun abartı fiyatlar sölemezsen almak isterim. Edik: biraz eskiymiş be topic :D.olsun hala duruyosa en azından :D [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 22:49 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 abı en son bana söledi finrod 2 sene icinde acıkmış yemiş dergileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar