Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

atlanticten euya gold aktarmak

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

said:
EagleEye, 05 August 2003 14:56 tarihinde demiş ki:
birde önce eudan atlantice para geçirmek isteyen birini bulmam lazım dimi

genelde öyle diil para olayı

brokerların bi cogunda her shardda belli miktarlarda para oluyo
zaten konuştugun broker sana söyler euda parası olup olmadıgını

www.uo-auction.com
uo.tradespot.net

bunların brokerları saglamdır sorun cıkıcagını hiç sanmam

Doran denen herifle iş yapmayında yeterli
bol bol müşteri kaybetsin ipne
Sosyal ağlarda paylaş

www.markeedragon.com.
artik sadece doran degil TS yi kullanmayin diyorum; adamlarin piyasada haksiz rekabetten kazandiklari para yetti zaten. iyi ki bi tekel olmuslar, herifler OSI gm lerinden beter, 40 saat bir broker bulamiyorsun, kicikirik 2 tane broker var kirk yilda bir available oluyorlar, sonra zaten buluyorsun adam yanlis fiyat veriyor, EU da paran var mi diye soruyosun `nerden transfer etcen?` diyor, begenirse var diyor begenmezse yok diyor vesaire vesaire yani.
musteriye saygi, hatta musteri-hizmet baglantisi kesinlikle yok heriflerde. adam sanki para karsiliginda hizmet vermiyor da iyilik yapiyor, hayir sitesi tradespot. yalvara yalvara is yaptirtiyorlar insan kendinden utaniyor artik ben de mi bi sorun var diye. bu ne kardesim iki tane sharda login olucan diye 10 dolar degerinde uo gold veriyoruz, attigim her mesajin cevabi `k`, `ok`, `brb in 1 hour` (yuh, adam bekliyo ben bekliyorum is yapicaz, broker beyi bekliyoruz 1 saat baska broker olmadigi icin.
tsde de adam gibi brokerlar var biliyorum; ama onlarda gercek hayatta baska isleri var, online bile olmuyorlar.
para kazandiklari halde profesyonel is kabiliyeti ve ahlakina sahip olmayan gayri ciddi gereksiz bir site iste. nedir ne degildir anlamadim hic bi zaman. TS den sadece mal satin mal alin derim, isiniz dusmesin hic.

[Bu mesaj dark-dr tarafından 06 August 2003 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...