EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 atlden euya 500k aktarma yapmak istiyorum atlantic goldu ne kadar eu golduna denk geliyor? ayrıca bu olayı nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 evet bende 1.5 m cıvarı bırsey aktarmak ıstıyorum.[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 gold degerleri aynı ikisinde de bi tek broker kullanıcaksanız ona %15 komisyon oduyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 haraç resmen haraç. vergi gibi kesiyolar şerefsizim. utanmasalar damga pulu da isteyecekler.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ee git güvenilir olmayan birine ver o zaman :) herşeyini kaybetmekte var işin ucunda tabi bazı kıl brokerlarda var Doran malı gibi sitesinde %15 fee diyip icqda konuşunca %25 isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 heh pop sen hangi brookerı tavsiye edersin birde önce eudan atlantice para geçirmek isteyen birini bulmam lazım dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 %15 cok , 1m para gecırsem 150 sı adamı ne bu ya. 10 dolara alırım 1 m daha mantıklı[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 önce satmak lazım atlanticteki parayı dolar üzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Alan mutlaka bırısı bulunur, ben enayımıyım elaleme %15 verıcek. 10 dolar verırım alırım eu dan 1m, atl dekı de kalsın.Elbet bır gun ıse yarar.[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: EagleEye, 05 August 2003 14:56 tarihinde demiş ki: birde önce eudan atlantice para geçirmek isteyen birini bulmam lazım dimi genelde öyle diil para olayı brokerların bi cogunda her shardda belli miktarlarda para oluyo zaten konuştugun broker sana söyler euda parası olup olmadıgını www.uo-auction.com uo.tradespot.net bunların brokerları saglamdır sorun cıkıcagını hiç sanmam Doran denen herifle iş yapmayında yeterli bol bol müşteri kaybetsin ipne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 pop broker ol.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Alla karti eu seni bozmasın :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Avaturkten[William Hurt] ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 www.markeedragon.com. artik sadece doran degil TS yi kullanmayin diyorum; adamlarin piyasada haksiz rekabetten kazandiklari para yetti zaten. iyi ki bi tekel olmuslar, herifler OSI gm lerinden beter, 40 saat bir broker bulamiyorsun, kicikirik 2 tane broker var kirk yilda bir available oluyorlar, sonra zaten buluyorsun adam yanlis fiyat veriyor, EU da paran var mi diye soruyosun `nerden transfer etcen?` diyor, begenirse var diyor begenmezse yok diyor vesaire vesaire yani. musteriye saygi, hatta musteri-hizmet baglantisi kesinlikle yok heriflerde. adam sanki para karsiliginda hizmet vermiyor da iyilik yapiyor, hayir sitesi tradespot. yalvara yalvara is yaptirtiyorlar insan kendinden utaniyor artik ben de mi bi sorun var diye. bu ne kardesim iki tane sharda login olucan diye 10 dolar degerinde uo gold veriyoruz, attigim her mesajin cevabi `k`, `ok`, `brb in 1 hour` (yuh, adam bekliyo ben bekliyorum is yapicaz, broker beyi bekliyoruz 1 saat baska broker olmadigi icin. tsde de adam gibi brokerlar var biliyorum; ama onlarda gercek hayatta baska isleri var, online bile olmuyorlar. para kazandiklari halde profesyonel is kabiliyeti ve ahlakina sahip olmayan gayri ciddi gereksiz bir site iste. nedir ne degildir anlamadim hic bi zaman. TS den sadece mal satin mal alin derim, isiniz dusmesin hic. [Bu mesaj dark-dr tarafından 06 August 2003 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar