SUBZERO Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bilindiği üzere kısa süre (1 - 2 hafta kadar) sonra yeni server açılacak(mış). Kimler bu servera geçmeyi düşünür? Bence aresten biraz oyuncu gelir. Cypher serverinda ise işler kötü. Master adamı bırakıp geçmeyi düşünenler var. Acaba bu serverda gm ler işi sıkı tutup dupe macro vs vs vs vs vs........... önlemeye yönelik çalışmalar yapacaklar mı? Yoksa cypher gibi rezalet mi olacak ?[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 rezalet olur. valla ben gecsem lvl30 olup kazandıgım 500k yı dupelemeye çalışırım. lvl bi şekilde kasılır.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben geçip bi günde 45 LVL ypaarım oyunun en babaLarından biri oLmak gerçekten gzL oLsa gerek[signature][hline]EnjoyTheSiLence Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 10x.xxx nation : karus server : dies
kertenqele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 valla ne açılırsa açılsın artık knight yok 62 den 61 e düşme warrıoru bıraktım daha kasarmıyım sizce[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor) Level: 6x Np: 1xxxx Clan: Canım nereye isterse :D Server:Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 oOooOoooffffffff OoooooOooOFffffFf Arada aşkın hatrı olmasa.... OoooOoOoooffff OOoOoOoOfff Durmazdım inan buralarda....[signature][hline]Alterac & Oriole
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben annadım seni :D[signature][hline]EnjoyTheSiLence Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 10x.xxx nation : karus server : dies
w00t Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yeni server Olympia sadece p2p olabilir[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/-
SUBZERO Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 P2P Peer to peer / Emule / Kazaa :D ? Anlamadım nasıl yani? Serverin ismi Olimpia mı olacakmış?[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Fukara, 07 Kasım 2005 12:01 tarihinde demiş ki: ben annadım seni :D Anladığını düşünemiyorum...[signature][hline]Alterac & Oriole
VanHelsing1 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: SUBZERO, 07 Kasım 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Bilindiği üzere kısa süre (1 - 2 hafta kadar) sonra yeni server açılacak(mış). Kimler bu servera geçmeyi düşünür? Bence aresten biraz oyuncu gelir. Cypher serverinda ise işler kötü. Master adamı bırakıp geçmeyi düşünenler var. Acaba bu serverda gm ler işi sıkı tutup dupe macro vs vs vs vs vs........... önlemeye yönelik çalışmalar yapacaklar mı? Yoksa cypher gibi rezalet mi olacak ? Hop bi dakka ya bilindiği üzere olabilir ama bunun söylenti olduğunu duymuştum gerçeklik payınıda solersenız resmi sitede forumlarda felan mı okudunuz aydınlatırsanız sevinirim...[signature][hline]Nick : VanHelsing1 lvl : 63 ( %50 ) Server : Cypher Job : Kasar Hood Nation: El Morad
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: KaKsi, 07 Kasım 2005 12:01 tarihinde demiş ki: oOooOoooffffffff OoooooOooOFffffFf Arada aşkın hatrı olmasa.... OoooOoOoooffff OOoOoOoOfff Durmazdım inan buralarda.... the user is currently unavailable. kaksican sayili gun cabuk gecer sabret...[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061
Subx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: SUBZERO, 07 Kasım 2005 12:28 tarihinde demiş ki: P2P Peer to peer / Emule / Kazaa :D ? Anlamadım nasıl yani? Serverin ismi Olimpia mı olacakmış? Pay to play. öylemiydi lan,benimde kafamı karıştırdın bak.
Usko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Yeni açılan servera pek ilgi olacağını sanmıyorum. Banlı oyuncular gececekdir genelde.[signature][hline]400 YTL FULL İTEM LEVEL 66 PRİEST BERAMUS (ANKARA ve İSTANBUL İÇİN) Bakmak icin tıklayın
SUBZERO Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Parayı ver oyna? Para yoksa git aresi rezil et. şeklinde mi olacak ?[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire
Öne çıkan mesajlar