Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Creative Zen Neeon

uhrmiller

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
teknosa'da gördüm. 6 farklı rengi mevcut. idare eder gibi duruyor ama ismi biraz garibime gitti. sanki ipod neon'dan alıntı gibi :-p
creative'de mp3 playerlar konusunda başarılı bir firma. bence alınıp, kullanılabilecek bir ürün.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Bende creative nomad 30 gb var. Büyük bişi ama ses kaliyesi v.s. çok iyi. Bide philips kulaklık aldım Şu kulak yoluna doğru sokulanlardan =) Süffer bas v.s vuruyo. Bu da güzeldir herhalde.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

Creative bi çok markanin içinde öne çıkıomuş, bi de kaliteliymiş, o yüzden ben de Creative Zen Micro 5GB aldim. Diger modelleri ya usb den sarjliydi, ki ben de pilli veya lityum iyon bataryali istiodum, ya da 256 veya 128mb gibi düşük hafizaliydi, sadece bu modeli bulabildim. Kıpkırmızı olandan aldım :D Aslinda görür görmez Creative Zen Neeon 5GB'a bayilmistim, yaklasik 100m daha ucuz microdan, bi de daha ince ve daha küçük, ama radyo özelligi yok, radyosuz bayarım ben.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...