Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Para Çekme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PTT'den para çekmem lazımda ilgili bölüm kaça kadar faal ?[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Mesaj tarihi:
Mesai saati gece 23,00 'a kadar.
Ancak online havale kabul 17:00'a kadar.[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

[Bu mesaj Mayhem tarafından 07 Kasım 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Haqan Bi de geet :D[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Mesaj tarihi:
Hmm 17:00 sa iyi 16:00 sa yetişemem :S[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
saol haqan ve dier b@blar :D[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...