Doncamillo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Arkadaşlar marmara'da FRP klubü kursak, masaüstü oynasak oynatsak, kitap, oyun incelemesi yapsak, geyik yapsak, eğlensek etc... bu klube katılacak birileri bulunur mu???[hline]Masaüstü oynamak istiyooooooooooommmm...... (İstanbul anadolu yakasında mümkünse:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Off zor be dediğin. kimse g.tünü kıprdatmaz. Bende dahil. Gerçi Ankarada olmamın bunda etkisi büyük :D[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 olmamıştı... klüplere pek iyi davranmıyolardı bizim dönemimizde. (2 sene önce...) hatta klüplerden sorumlu öğretim görevlisinin işine son verilince (yolsuzluk...) daha bi beter olmuştu durum.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doncamillo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bence denemeye değer okul başlayınca bunun üzerine çalışmayı düşünüyorum.... burda duyururum.... ama frp den hoşlanıp da paticikte olmayanlara nasıl ulaşırım bilmiyorum,belki kantinlere ilan falan asarım... :-P[hline]After the last tree has been cut down After the last river has been poisoned After the last fish has been caught Then u ll find that money can not be eaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar