Arloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Taşınıyoruz bu sebeple yeni adsl hattı açtırmam gerekiyordu, bugün annem aradı türktelekomdan(kadıköy) 256k sınırsız yok dedi bende o zaman 512k 6gb kotalıyı seç dedim... Şimdi ben mi yanlış anladım hani burda ve gerekli sitelerde o kadar protesto ettik, mail attık sonra bakan geri adım attı 256k sınırsız tarife tekrar kondu dedi EE HANNİİ NERDEEE????[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Telekom yetkilileri yazılı açıklama gelmediği için halen 256k sınırsız adsl satışı yapamadıklarını söylüyorlar(mış). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ben böyle bakanında, sözlerininde, yetkililerininde taa ..... koyayım.Bu akp iktidarına ve aynı zihniyetteki insanlara toplu katliam yapmak gerekli...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 keşke bir süre bekleseydin, bir hafta içinde 256 sınırsız tekrar satışa sunulacakmış sanırım...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar