driven35 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Dostlar ares 1 maradonda pazar kurdum ve bieden dc oldum artık id ve passı girdikten sonra caraterde start ı tuşladığım zaman disconnet from server yazıyor ve bunu bir çok bilgisayarda denedim hep aynı sonuç ben banmı yedim yoksa başka bişeymi var yardımcı olursanız sevinirim
KultiginHAN Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aynı sorun su an x dede var sanırım bişeyler yapıyolar ama bakalım hayırlısı. Ama ban değildir. Tabi kral bi dupeci isen bişey diyemem :P Biz x server ı olarak bu konudan saat 13:20 itibarı ile müzdaripiz savasta dc oldum mesela giremiyom bütün clanımda giremiyo[signature][hline]..:: KultiginHAN ::.. Server= Xigenon Level = 53 Char = Archer Clan = _AsD_EmPiRE_
driven35 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben ares serverındayım ama ne dupe neden başka bişey yaptım ama skillbox arla biraz kurcalamıştım problem bu olabilirmi?
dexter Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Banlanmıssın gecmiş ola...[signature][hline]Çok Beklersin...
driven35 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 banlancak bişye yapmadımki peki bununla ilgili görüşebilceğim bi gm varmı aresde varsa nickini vermeniz mümkünmüdür?
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 galiba char banı diye bişey var (varsa vardır :-P)[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda
driven35 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 başka yokmu bildiğiniz türk gm
Öne çıkan mesajlar