Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ya geçen bir siteye girdim sürekli java applet için birşey download etmek için izin istiyo ben de "bir daha bana sorma" yı işaretledim ve hayır dedim. ama şimdi yahoo games yada diğer oyun sitelerindeki oyunlar açılmıyor. tekrar bu java downloadunu sormasını nasıl sağlarım yardım lütfen[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Sanırım windowsun xp eyer oyleyse bence hiç ugrasma dimdirek Java Virtual Machine i cek![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 evet windows xp var . nerden download edebilirim virtuel machine ? ve oyunlar çalışır dimi ?[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 files.ethernass.com/progs/msjavx86.exe[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bu 8mb ya. kasar şimdi. şu java downloadu sormasını nasıl sağlarım tekrar lütfen yardım[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Bu Java Virtual Machine.. Bunun 2-3 MB lığı yok, ayrıca bu 5.4 MB. En azından ReiserFS de böyle. NTFS de de taş çatlasa 5.5 MB olur. Fazla farketmez. Ha ama istersen tabii JDK ( Java Development Kit ), JRE ( Java Runtime Environment ) gibi şeyleri de download edebilirsin.. Ama onlar daha hacimli :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 tamam anladım ama bana lazım olan sadece java downloadunu tekrar sorması. "bir daha bana sorma" yı işaretledim ve tekrar aktive etmek istiyorum bunu[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Oradan edemezsin. Güzel güzel bunu indireceksin, kuracaksın. Zaten sana da bir daha sormayacak. Ben mi Türkçe anlatamıyorum derdimi ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 hayır anlatabiliyorsun tabi ama ben ilk mesajımda bunu sormuştum. ilk başta bunu yapamazsın download etmek zorundasın deseydin bu kadar uzamayacaktı :) sağol link ve açıklama için[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar