Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu bugmı?

oktayca

Öne çıkan mesajlar

ashenvale de quest yaparken salak bi isimde biri bana sormadan gurup elemanı olarak aldı, adıda bobo gibi bişeydi baktım gurup elemanı olmuşum, sonra etrafa baktım öyle biri yok player bile yok ! bu nasıl oluyor guruba invate te karşıdaki oyuncuya soruluyor normalde, hack durumu sezdim sizede oldumu böyle bişey?

[Bu mesaj oktayca tarafından 07 Kasım 2005 13:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

grup invite lari otomatik kabul eden bi mod falan kullaniyor olabiliir misin acep.. aklima başka bişi gelmiyo.[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't.

----------------
CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o
Sosyal ağlarda paylaş

ana işte bu :) saolasın 2 tane denguen questim var ve questin girişindeki taşa tıkladım mesajda gurubu beklmem yazıyodu bekledim kimse gelmedi kendim girdim hepsi elit canavarları görünce girmemle çıkmam bir oldu :) ve unuttum ben onu :) ama hep "guruba eleman almalısınız" mealli bi yazı çıkıyodu sol altta :) bizim boboda taşa tıklamış demekki :)[signature][hline]Prens O
R/E Lvl:20
Dark Saga

[Bu mesaj oktayca tarafından 07 Kasım 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o modu bende bi aralar kullanıyordum.. adı da şeydi.. hmm..

Call To Arms..

mesela istediğim kişiyi zart diye grubuma ekleyebiliyordum..

gereksiz bir addon tabi, grubuma ekleyip napacam, maksadı karşı tarafı delirtmek olan kişiler için birebir tabi.. habire gruba eklendirip duruyorsunuz..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 16 Dwarf Warrior, 6 Gnome Mage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...