ReSeSiF Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 selamlar,maxtor 40 gb(galiba 7200 rpm) harddiskim var..xp pro kullanıyorum,bilgisayarı restart attıgımda şu dosya bulunamadıgından ilgisayarınız acılmıyo tekrar olursa xp cdsini takıp r ye basıp onarmayı deneyin yazıyodu.dosyada sanırım service(uzantısını hatırlamıyorum) gibilerinden bi hataydı.format atıp tekrar kurdum fakat 1-2 gun sonra tekrar aynı hatayı verdi,2-3 kere daha yuklemeye calıstıgımda..neyse bende obur harddiski master yaptım(80 gb samsung) 40'lık maxtoruda slave yaptım,fakat xp'yi kurduktan sonra 40'lık hdd yi acmadı,hdd'ye tıkladıgımda bicimlendirilmemiş biçimlendirmek istermisiniz diye doruyor ewet dedigimdede bicimlendirilemiyor diyor(bu 40lık maxtor 2 ye bolunmus 35 ve 5 gb olarak 5 gb lıga giriyor fakat 35 e u dedigim hatayı veriyor) zaten kasaya takıp cıkarırkende bilgisayar acılırken master slave parcaları gosteren yer kitleniyodu,ancak 2-3 kere takıp cıkarınca hddyi kitlenmiyodu harddisk..harddiskimi xpde nasıl acabilirim neden boyle sorun cıkarıyor yardımcı olursanız sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 formatı göze almışsın zaten, en iyisi bir sistem disketiyle açıp formatlaman.. (fdisk ile) sistem disketin yok ise xp kuruluma girip oradan formatlayabilirsin.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ucmus olmasın hdd ?[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 fiziksel bad sector var sanki?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSeSiF Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ucmus olsa xp yi yukleyemezdim harddiske,xp kurulumundan formatlamıstım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar