arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya bizim cafeden arklar şifrelerini değiştirirken yanlışlıkla ö ç ş filan kullanmışlar. şimdi de oyuna girebiliyorlar ama sayfaya giriş yapamıyorlar . acaba neden olabilir ve nasıl girebiliriz ? başına gelen veya çözüm yolunu bilen varsa sevinirim aydınlatın beni :D (ascii denedim o da yemedi)[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 siteye giriyor diye biliyordum :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya girmnedi deli oldum sitede invalid pasword dio oyuna cuk die giriyor ş var ç var filan şifrede sayfa kabul etmiyor ş yi ç yi ama oyun kabul ediyor .[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 'ş' yerine ' ; ' 'ç' yerine '.' dene bakalım[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Öne çıkan mesajlar