StJoe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 diye bir başlıkla giriş yaptım ki merak edip bakasınız hehe arkadaşlar inernetter as ondirdim free trial oynamaya başladım anlamakta güçlük çekiyorum oyunda iletişim kurabileceğim türkler kendilerini burada belli edebilirlermi acaba?[signature][hline]Stjoseph RR10L4 (Paladin/DAoC) The Monk Eye (Monk/GW) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 *elini kaldirir* Rjkaard 217/19 Omni Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 seni online yakalarsam soracağım çok var da ben naaptığımı bilmeden takılıyorum lvl 5 oldum roma mıdır biyerlere geldim ilk beni yolladığı yerde bikaç adam varda bisuru şehir gezdim hep boş[signature][hline]Stjoseph RR10L4 (Paladin/DAoC) The Monk Eye (Monk/GW) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar