TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 iki maçla işler iyi gitmio denmez chelseayi ligde kimse geçemezde çok bomba maç oldu valla bizim liglerde böle maçlar görebilicekmiyiz hiç[signature][hline]can't settle the area
vitae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 chelsea gayet guzel oynadı yanı şansızdı bıraz bugun
reflection Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 benim gönlümde manchasterdan yana idi ve kazandı. Cristiano Ronaldo'yu izlemek cok buyuk zevk veriyor bana , gercekten adam sanki top cambazı , bilekleri cok iyi çalışıyor. Yine topla buluştuğu zamanda yapacaklarını yaptı , hele son dakikalardaki makina gibi çalıştırdığı bilek hareketleri cok mukemmeldi :)
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ne Fenerbahçe mi? rakip mi bunlar fenere zuhauh güldürmeyin beni[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Atlantis Uo www.atlantis.gen.tr
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 İyi oldu chelsea ye satılmış takim nolucak :)
Öne çıkan mesajlar