TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 iki maçla işler iyi gitmio denmez chelseayi ligde kimse geçemezde çok bomba maç oldu valla bizim liglerde böle maçlar görebilicekmiyiz hiç[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 chelsea gayet guzel oynadı yanı şansızdı bıraz bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reflection Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 benim gönlümde manchasterdan yana idi ve kazandı. Cristiano Ronaldo'yu izlemek cok buyuk zevk veriyor bana , gercekten adam sanki top cambazı , bilekleri cok iyi çalışıyor. Yine topla buluştuğu zamanda yapacaklarını yaptı , hele son dakikalardaki makina gibi çalıştırdığı bilek hareketleri cok mukemmeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 fenerbahçe zorlanmadan alır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ne Fenerbahçe mi? rakip mi bunlar fenere zuhauh güldürmeyin beni[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Atlantis Uo www.atlantis.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 İyi oldu chelsea ye satılmış takim nolucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar