Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kediyi bantlarsak nolur :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben aslında böyle şeyleri izlemeye dayanamam böyle içim parcalanır hayvanlara acı çektiren herkesten nefret ediyorum ama nasıl olduysa bunu izlerken yüzümde minik bir tebessüm belirdi ama o kedi eğitilmiştir veya bant bildiğimiz koli bandı değildir tamamen baska bir madde olması lazım kedi eğitilmiş veya tik li değilse bir bant yürüyüşünü o kadar etkilemez[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Mesaj tarihi:
said:
Sufenta, 05 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
hani hoş moş da.. kediye yazık ya :( bant çıkartılırken canı nası yanmıştır kim bilir :(

açıklaması yazıyor efenim. lütfen mesaj atmadan önce bi topiği inceleyiniz :)
Mesaj tarihi:
Ehue fenaymış ya...Hayvan neye uğradığını şaşırdı valla...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 06 Kasım 2005 09:03 tarihinde demiş ki:
aslında bu metotla kediyi oraya buraya yönlendirecek bi mekanizma yapılabilir :)

ne diyosunnn?

:D:D:D:D:D:D:D ROBOTLAYICI BANT (SELO BANT):D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]=o= PATİ =o=RUHU=o=ÖLMESİN=o=
Mesaj tarihi:
bencede komedi olmuş hele o altına yapıştırınca ayağını ole yapması super :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
sedinin kuyryğunu tutun
bir anda yukarı aşağı çırpın hayvan felç oluo

ama sakın yapmayın yapanın ağzına klozet muamelesi yaparım[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
uyarıcı kesim de az post kasmıo.....
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
Mesaj tarihi:
said:
Lethious, 06 Kasım 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
kesinlikle ssatanistçe yazık olmuş

evet hojaaam haklısın valla. japonar kedinin kanını içtik ve ölüsünü mezartaşlarının üzerinde parçaladı. hakkaten satanistlik.
Mesaj tarihi:
Onuda bantlasakda sussa (emel)[signature][hline]Marinate the nether rod
In the squish mitten
Power drill the yippee bog
With the dude piston
Pressure wash the quiver bone
In the bitch wrinkle
Cannonball the fiddle cove
Ooh la la

Mesaj tarihi:
maskeleme bantı o, boyaya falan yapıştırınca çekerken boya gelmesin diye kuvvetsiz ama bantın tamamını yapıştıran bi yapışkanı var. Yani bantda boşluk kalmadan tamamı yapışıyor boyayı içine almıyor çok daha kolay çıkıyor.
Mevde denediydim 2 adım attı yanyan sora düz devam etti mevzuya uyanıyo hemen.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
  • Yeni Oluştur...