rayka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben aslında böyle şeyleri izlemeye dayanamam böyle içim parcalanır hayvanlara acı çektiren herkesten nefret ediyorum ama nasıl olduysa bunu izlerken yüzümde minik bir tebessüm belirdi ama o kedi eğitilmiştir veya bant bildiğimiz koli bandı değildir tamamen baska bir madde olması lazım kedi eğitilmiş veya tik li değilse bir bant yürüyüşünü o kadar etkilemez[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 walla garip. koli bandım war keske bi de kedim olsaydı. ZZZUAAHAHAAh[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Sufenta, 05 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: hani hoş moş da.. kediye yazık ya :( bant çıkartılırken canı nası yanmıştır kim bilir :( açıklaması yazıyor efenim. lütfen mesaj atmadan önce bi topiği inceleyiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ehue fenaymış ya...Hayvan neye uğradığını şaşırdı valla...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Othranx, 05 Kasım 2005 21:42 tarihinde demiş ki: yoo ben öyle kullanıyoruım hoş oluyor satanik kelimesi:D olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aslında bu metotla kediyi oraya buraya yönlendirecek bi mekanizma yapılabilir :)[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Arthur_HellsFire, 06 Kasım 2005 09:03 tarihinde demiş ki: aslında bu metotla kediyi oraya buraya yönlendirecek bi mekanizma yapılabilir :) ne diyosunnn? :D:D:D:D:D:D:D ROBOTLAYICI BANT (SELO BANT):D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]=o= PATİ =o=RUHU=o=ÖLMESİN=o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bencede komedi olmuş hele o altına yapıştırınca ayağını ole yapması super :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yazık bire hayvanlara ama komıktı :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sedinin kuyryğunu tutun bir anda yukarı aşağı çırpın hayvan felç oluo ama sakın yapmayın yapanın ağzına klozet muamelesi yaparım[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 okula gidince bu bant işini en kısa zamanda deniycem :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bantlamasak daha iyi olur, fikir bile kötü :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kesinlikle ssatanistçe yazık olmuş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ayaklarına yapıştırsak ne olur merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Lethious, 06 Kasım 2005 18:43 tarihinde demiş ki: kesinlikle ssatanistçe yazık olmuş evet hojaaam haklısın valla. japonar kedinin kanını içtik ve ölüsünü mezartaşlarının üzerinde parçaladı. hakkaten satanistlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yazık kediya panter emel nerede panter emel[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Onuda bantlasakda sussa (emel)[signature][hline]Marinate the nether rod In the squish mitten Power drill the yippee bog With the dude piston Pressure wash the quiver bone In the bitch wrinkle Cannonball the fiddle cove Ooh la la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 maskeleme bantı o, boyaya falan yapıştırınca çekerken boya gelmesin diye kuvvetsiz ama bantın tamamını yapıştıran bi yapışkanı var. Yani bantda boşluk kalmadan tamamı yapışıyor boyayı içine almıyor çok daha kolay çıkıyor. Mevde denediydim 2 adım attı yanyan sora düz devam etti mevzuya uyanıyo hemen.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar