tipitip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 her şey yolunda gibiyken neden mutsuz olur insan? düşünüyorumda sadece %1 lik konu yüzünden parçalıyorum kendimi...[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ehm Giovanni... Gercekten de bilemezsin ben detaya inmedikce =) bunlari burda anlatmakta istemiyorum.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Asla mutsuzluğumu görmez kimse. Her zaman dışarıdan güçlü, kontrol elinde, übermutlu bir adamımdır. Hatta genelde en geyik yaptığım anlar en mutsuz olduğum anlardır da diyebiliriz.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ailenizin problemli çocuğu geldi kaçın , böhühühü :'([signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god * imla [Bu mesaj Pingu tarafından 06 Kasım 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bazen ben..[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bilmiyorum abi ben sevgilime sarıldığımda olay bitmiştir. sadece ikimiz varızdır o an dünyada zaten enteresan bi durum tabi belki sizin için geçerli olmayabilir tabi kendi hissedişim bu[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly With you I lived among the kings, how could this ever die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bunun tam tersi ortalıkta sürekli bunalım dolaşıp, otu boku dert edip onlarla insanları boğanlar var. Mutsuz olup mutlu gibi davrananları tercih ederim diğer insan dışı yaşam formuna[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 off mutsuz triplerindekiler tam ömür törpüsü.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Greeny, 06 Kasım 2005 17:58 tarihinde demiş ki: Bunun tam tersi ortalıkta sürekli bunalım dolaşıp, otu boku dert edip onlarla insanları boğanlar var. Mutsuz olup mutlu gibi davrananları tercih ederim diğer insan dışı yaşam formuna Bence de, dediğin gibi mutsuzluğu bir yaşam tarzına dönüştürmüş zavallılara acıyorum, aşağılamak anlamında da değil, resmen acıyorum yani.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: HymnOfSnuk, 06 Kasım 2005 18:02 tarihinde demiş ki: off mutsuz triplerindekiler tam ömür törpüsü. +1 bide kendilerine etmeleri az gibi etrafındakileride mutsuz ediolar[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 cok eglenceli bişi aslında bu,ki bide herkes yapamıo gercekten o yuzden ii hissediorum bazen becerebildiğim icin mutlu gorunmeyi[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: unac, 05 Kasım 2005 21:04 tarihinde demiş ki: aranızda şuan böyle olanlar varmı? buyrun benim[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. [Bu mesaj fede tarafından 07 Kasım 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 2 senedir sürekli mutsuz olduğum halde , bu sene aşırı mutlu olduğum halde bana niye geçen seneki kadar neşeli değilsin diyorlar. Gösteremiyor muyum acaba.?[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 olgunlaşmak olabilir madcat aynısıda bana olmuştU:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 mutluluktan hoplayıp zıplamadığım kaldı neredeyse. ama hala öyle diolar. onlarda suç var. banane.[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ehehe oda gsl.. sen takıl abi işte aman:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 @Madcat, mutluluktan hopla zıpla daha iyi anlarlar. Şaka yapmıyorum senin durumun olgunlaşmak, insanların seni olgunlaştığını görmesi çok zor olur (no offense herkes için aynı şey), o yüzden ya onların anlıyacağı şekilde davranıcaksan (hop hop) yada olgunlaştığını ispatlıycaksın.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 mutlu rolleri yapmakdan b1kt1m ama arada bir mutlu oldugum zamanlarda oluyo son günlerde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 mutlu olsamda mutsuz olmak hoşuma gidiyor, biliyorum mutlu olamayacağımı belki ondandır.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar