Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutsuz olup mutlu gibi davrananlar

unac

Öne çıkan mesajlar

her şey yolunda gibiyken neden mutsuz olur insan?

düşünüyorumda sadece %1 lik konu yüzünden parçalıyorum kendimi...[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum abi ben sevgilime sarıldığımda olay bitmiştir.
sadece ikimiz varızdır o an dünyada zaten enteresan bi durum tabi belki sizin için geçerli olmayabilir tabi kendi hissedişim bu[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly
With you I lived among the kings, how could this ever die
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Greeny, 06 Kasım 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
Bunun tam tersi ortalıkta sürekli bunalım dolaşıp, otu boku dert edip onlarla insanları boğanlar var. Mutsuz olup mutlu gibi davrananları tercih ederim diğer insan dışı yaşam formuna

Bence de, dediğin gibi mutsuzluğu bir yaşam tarzına dönüştürmüş zavallılara acıyorum, aşağılamak anlamında da değil, resmen acıyorum yani.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 06 Kasım 2005 18:02 tarihinde demiş ki:
off mutsuz triplerindekiler tam ömür törpüsü.

+1 bide kendilerine etmeleri az gibi etrafındakileride mutsuz ediolar[signature][hline]For Ancelot
The ancient cross of war
For the holy town of gods
Gloria, gloria perpetua
İn this dawn of victory...

Asgard the wiz
Asgard the gotik:)
Sosyal ağlarda paylaş

2 senedir sürekli mutsuz olduğum halde , bu sene aşırı mutlu olduğum halde bana niye geçen seneki kadar neşeli değilsin diyorlar.
Gösteremiyor muyum acaba.?[signature][hline]
M"etket"oonZ

İstanbul'dan çıkar teli..
Ardıç ağacından kolu..
BE allah'ın Sersem kulu...
Şeytan bunun neresinde?
Sosyal ağlarda paylaş

@Madcat, mutluluktan hopla zıpla daha iyi anlarlar. Şaka yapmıyorum senin durumun olgunlaşmak, insanların seni olgunlaştığını görmesi çok zor olur (no offense herkes için aynı şey), o yüzden ya onların anlıyacağı şekilde davranıcaksan (hop hop) yada olgunlaştığını ispatlıycaksın.[signature][hline]ABH
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...