BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Server koptu sanırım itemlere temizlicekler şimdiden başınız saolsun :D
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bugs bu haberi verdin için ne kadr sevaba girdin bilemezsin :) [Bu mesaj pisikopat_5 tarafından 06 Kasım 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 haa bende ban landım sandım oyüzden dc oldum sanmıştım :D ii herkez olmuş galiba[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc
New Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aldıım shard gitmesin :( diğeri garanti dupediil :D[signature][hline]YıLıN Topİc i Bu da Guzel JacKDaNieL Xigenon 61%9x shadow vain 77k np
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 inşallah[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
eXe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Yoo açıldı serverlar.Restart ta askıda kalan charlar ıcın geldi :)
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Eğer üstünüzde + lı [kekuri hariç] unique varsa ve dupe ise yallah ayrıca eğer char ınızda yine aynı id den 2 item varsa yine baş baş...Rol +2 +1 İN +1 +2 ve in kullananlar düşünsün..
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: eXe, 06 Kasım 2005 21:58 tarihinde demiş ki: Yoo açıldı serverlar.Restart ta askıda kalan charlar ıcın geldi :) Bu gece için olucak diye biliyorum şimdi dc olunca wipe olucak sandım..
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 su anda butun serverlar down görünüyor ....[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 dupe ler sılınınce piyasa da mal kalmıyor herseyın fiatı artıyor
zzz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: pisikopat_5, 06 Kasım 2005 22:26 tarihinde demiş ki: dupe ler sılınınce piyasa da mal kalmıyor herseyın fiatı artıyor öle dionda millet item alamıo döt korkusundan lycaon shard scorpion shield dark vane hell breaker birsürü dupe item kalkıo belki biraz fazla para ödüon ama hiç olmazsa için rahat edio demi? ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 60k+ Server : Ares
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ahhh ahhh eski günler :( bi aralar shardın 70m oldunu hatırlıyorum chitinin 5m[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: zzz, 06 Kasım 2005 22:28 tarihinde demiş ki: said: pisikopat_5, 06 Kasım 2005 22:26 tarihinde demiş ki: dupe ler sılınınce piyasa da mal kalmıyor herseyın fiatı artıyor öle dionda millet item alamıo döt korkusundan lycaon shard scorpion shield dark vane hell breaker birsürü dupe item kalkıo belki biraz fazla para ödüon ama hiç olmazsa için rahat edio demi? ... ole diom ama bende sımdı onun ıcın beklıom ama adamlar hızlı tarama bıttıkten hemn 5 dk sora cıkartıyorlar
zzz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 inş birgün bu ... oyun düzelir diom inş birgün adminler oyunda bitane bug,hile vs gibi şeyleri kökünden temizlerde werdiğimiz zaman emek sayesinde keyifli oynabilirz gerçi bnmki hayal gibi görünüo ya neyse bb...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 60k+ Server : Ares
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 loooooolll bir türk bir kosp..orda yazamadım..konu locked olmuş buraya yazayım..ozgur__ adlı user'a cvp evet ben herşeyi ss almak zorundayım..böyle olanlar oyunda kaldıgı sürece alıcamda..eger saglam degilsen saglam olmak için legal şeyler yaparak kasarsın..humanlar bana diyoki ben sana çok saglam vuruyorum..istedikleri kadar vursunlar..ben hp-ac bunları saklamam herşeyim bellidir..ama.. adam bana 100 mete öteden parazite atıyor yanında ki okçu aptal ise 5li ok atıyorsa o mesafeden buna itirazım var..100 kişi gelin kesin alın 50 np mi ama bunu yapmayın elinize ne geçicek?hayır alıcagınız sadece 50 np bu sizi serverın en saglam adamı mı yapıcak?mantıklı bi açıklaması varsa eger itirazım yok ama açıklama olmayacagına göre? Neyse..bu şekilde oynamak isteyen oynasın..kimse kimseyi engelleyemez ama böyle olmaz bu.[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:75k+ Clan:Satanic
zzz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 walla dupe bana sorarsan bilerek engellenmio millet yapıp yapıp satıo zengin oluo taki patch 1264 den 1303 bugüne kadar 1kere dupe yöntemi kaldıran bi yama fln görmedim 1500de çıksa o dupe yine olcak bu iş böle napak :/[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 60k+ Server : Ares
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 banane ben oyunu bırakıyom bıktım artık dupe den wipe den lag dan ban dan zort tan port tan ben fm 06 oynicam artık :D bb all[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: polifonik_osuruk, 06 Kasım 2005 22:39 tarihinde demiş ki: loooooolll bir türk bir kosp..orda yazamadım..konu locked olmuş buraya yazayım..ozgur__ adlı user'a cvp evet ben herşeyi ss almak zorundayım..böyle olanlar oyunda kaldıgı sürece alıcamda..eger saglam degilsen saglam olmak için legal şeyler yaparak kasarsın..humanlar bana diyoki ben sana çok saglam vuruyorum..istedikleri kadar vursunlar..ben hp-ac bunları saklamam herşeyim bellidir..ama.. adam bana 100 mete öteden parazite atıyor yanında ki okçu aptal ise 5li ok atıyorsa o mesafeden buna itirazım var..100 kişi gelin kesin alın 50 np mi ama bunu yapmayın elinize ne geçicek?hayır alıcagınız sadece 50 np bu sizi serverın en saglam adamı mı yapıcak?mantıklı bi açıklaması varsa eger itirazım yok ama açıklama olmayacagına göre? Neyse..bu şekilde oynamak isteyen oynasın..kimse kimseyi engelleyemez ama böyle olmaz bu. gogooogogogogg ya kanka bugün _Runner_ die bi n00b var anlamadım adam 5 skill çıkardı sonra biras sonra gene geldi 5 skiil çıkardı nasıl oluyor gerçi kassada beni alamazya 665 + 552 + 153 + 350 + 400 gibi damage verdi :S[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k
DiABoLiK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: CaDoBaBa, 06 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki: ahhh ahhh eski günler :( bi aralar shardın 70m oldunu hatırlıyorum chitinin 5m Ah yaramı depreştirdin. Maykoda adonis ahhhh ahhhh 1m ye chitin 25 m ye shell 4 m ye spell of blastlar shard 10 m neydi beaaaaaaaa kaşındık geldik :D
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya bende akşam bi dc oldum hala giremedim kullanılıyor diyo inşallah yarın düzelir lvl atlaycaktım :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER
bcfb Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben şu anda oyundayım çıkıyom server değiştiriyom hiç bişi yok yani sizde bi sorun var herhalde ________________________________ Nick:bcfb server:ares lvl:59 np:7k clan:vision
w00t Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ne alaka konu baslıgı ? varmı aslı ? kaynak ne ?[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/-
Öne çıkan mesajlar