Exceed Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 İronforge de yine aynı yerde açık artırmanın giriş kapsında 2.charım asılı kaldı,ilk charım gibi olmaz inşallah çünkü hala ilk cahrımla dc oluyorum 3 hafta geçti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yeni bi char acıp gamemasterlara page at belki yardımcı olabilirler.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Çok şükür bu charımı kurtardım tam 3 saat uğraştım,adım adım çıktım ordan,bir adım atıyorum dc..Arkadaşlara tavsiyem kesinlikle açık artırmanın girişinde oyunu bırakmasınlar yada inşallah orda benim gibi dc olmaz yoksa çok uğraşırsınız müthiş lag var,ilk charımı hala kurtaramadım oradan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 addonlarını, wtf ve wdb klasorlerini silmeyi umarım denemissindir onceden[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar