DeadSouL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mobil Cihazlarla ilgili olmasa da başlığı buraya açmayı uygun gördüm. Eskiden Telsim'e abone olurken istedğimiz numarayı,eğer boştaysa ve 2 rakamdan oluşmuyorsa(örneğin 0544-3337777 gibi) bize veriyorlardı. Hala böyle bir uygulamanın olup olmadığını soracaktım. Sitesine girmeme rağmenböyle bir bilgiye ulaşamadım.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bir cevap alsam da İstiklal'e çıkmak zorunda kalmasam :-)[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yok artık bitti[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Evet, öyleymiş. Teşekkürler.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar