DeadSouL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mobil Cihazlarla ilgili olmasa da başlığı buraya açmayı uygun gördüm. Eskiden Telsim'e abone olurken istedğimiz numarayı,eğer boştaysa ve 2 rakamdan oluşmuyorsa(örneğin 0544-3337777 gibi) bize veriyorlardı. Hala böyle bir uygulamanın olup olmadığını soracaktım. Sitesine girmeme rağmenböyle bir bilgiye ulaşamadım.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net
DeadSouL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bir cevap alsam da İstiklal'e çıkmak zorunda kalmasam :-)[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yok artık bitti[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
DeadSouL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Evet, öyleymiş. Teşekkürler.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net
Öne çıkan mesajlar