Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 R.O.T.K in trailerını çektim ve izleyebilmek için quicktime player programını edindim. Tamam herşey hazır dedim ancak quicktime şöyle bir hata verdi : Coludn't open the file "rotk.mov" because is not a file that QuickTime understands. Ben bu sorunu nasıl aşabilirim bir tavsiyesi olan var mı acaba?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 divx versiyonunu izle http://download.games.tiscali.cz/game/videos4/lotr-rotk_movie-trailer.zip[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 05 August 2003 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar