Vergil Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bugün başlayacağım swg'ye hangi server'a geleyim yeni character açacağım.
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 biraz daha bekle derim en azindan 1.5 hafta. ve paticik in forumlarini takip et. sistemi olduğüu gibi değiştiriyorular.. fakat hiç oynamadığın için fark etmeyebilir :)...[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 daha yenimi??? (bilmiş gibin konuşuyodunda onndan.)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 e sende zamanında öyle yapıyordun biz bişey diyomuydum :D[signature][hline]My Space
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 banane en azından ben oynayıp bilmiyodum :) edit: + sadece insp i soradan örendim :utaniem:[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? [Bu mesaj Gwindon tarafından 06 Kasım 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar