Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya arkadaslar bende Nokia 6260 var ve kendi temamı kendim yapmak istiyorum. bi sitede gormustum bi ara adlere bakarken ama nerde gordum hatırlamıyorum. Acaba boyle bi programı nerden bulabilirim?[signature][hline]Soulless - Burning Legion Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 nokia nın offical sitesinde olması lazım direk hatırlamıyorum ama theme editor falan şeklinde aratırsan çıkması lazım[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hakikaten banada lazım aradım offical siteden bulamadım bi helpğ[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar