Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reinstall sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun sürekli terrain.mpq dosyasında sorun var deyip açılmıyordu. Bende yeniden kurayım dedim. Uninstall ettim ama şimdi yeniden kuramıyorum Model.mpq dosyasına geldiğinde install herhangi bir hata vermeden durup kalıyor ve ilerlemiyor. Aynı sorunu yaşamış olan veya bir çözüm önerisi olan varmı lütfen?[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper
Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper
Ughrukh 51 lvl Orc Warlock TheVentureCO.
Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO.

Mesaj tarihi:
gecen bı arkadasında basına gelmıstı bole bı olay
gene burdan okudugumuz kaydı ıle bı arkadas ona ram ın tekını cıkart( cıft ram var ıse) dedı olay halloydu

sanırım aynı olay sendede bı dene bakalım
Mesaj tarihi:
Evet 2 ram kullanıyorum ama bunun ne gibi bir yararı olabilirki? Yinede tabiiki deneyeceğim sonucu yazarım:D Teşekkürler[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper
Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper
Ughrukh 51 lvl Orc Warlock TheVentureCO.
Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO.

Mesaj tarihi:
Pardon bir soru daha: Peki oyun içindeki hataların sorumlusuda ram olabilirmi? Mavi ekran verip kapanıyor bazen. Kısaca oyunu kurması bitince rami geri takayımmı?
Mesaj tarihi:
yok adamın teki forum açmıştı işte install edemiorum die birisi dediki rami çıkar millet adama deli diolardı bi rami cıkarsam nolur taksam nolur die.birisi denemiş çıkarmış rami yüklenmiş ondan sonra her install sorunu oldugunda çıkar rami işte.[signature][hline]Shippy
Jeffrey
7 Cüceler
Mesaj tarihi:
valla arkadas taktı sanırım oynuyor cunku oyuna

mavı ekran meselesı sundan kaynaklanıyo olabılır
sdram kullanıyorsan bırı 100 luk bırı 133 lukse yapar bu olayı cogunluk la (farklı seylerde olabılır tabı ram ı sordugun ıcın soyledım ) explorerda bıle mavı ekran la karsılasırsın

kontrol etmende fayda var
  • Yeni Oluştur...