onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Oyun sürekli terrain.mpq dosyasında sorun var deyip açılmıyordu. Bende yeniden kurayım dedim. Uninstall ettim ama şimdi yeniden kuramıyorum Model.mpq dosyasına geldiğinde install herhangi bir hata vermeden durup kalıyor ve ilerlemiyor. Aynı sorunu yaşamış olan veya bir çözüm önerisi olan varmı lütfen?[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 51 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 gecen bı arkadasında basına gelmıstı bole bı olay gene burdan okudugumuz kaydı ıle bı arkadas ona ram ın tekını cıkart( cıft ram var ıse) dedı olay halloydu sanırım aynı olay sendede bı dene bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Evet 2 ram kullanıyorum ama bunun ne gibi bir yararı olabilirki? Yinede tabiiki deneyeceğim sonucu yazarım:D Teşekkürler[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 51 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 baya ilerledi ve devam ediyor. Kardeş allah razı olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Pardon bir soru daha: Peki oyun içindeki hataların sorumlusuda ram olabilirmi? Mavi ekran verip kapanıyor bazen. Kısaca oyunu kurması bitince rami geri takayımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 oyunu kurduktan sonra tak ramleri o ram olayı çok komikti varya :D[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Öyle deme 2 saattir anam agladı valla rami çıkardım hemen oldu Böyle aptal sorunlar hep beni mi bulur ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yok adamın teki forum açmıştı işte install edemiorum die birisi dediki rami çıkar millet adama deli diolardı bi rami cıkarsam nolur taksam nolur die.birisi denemiş çıkarmış rami yüklenmiş ondan sonra her install sorunu oldugunda çıkar rami işte.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 valla arkadas taktı sanırım oynuyor cunku oyuna mavı ekran meselesı sundan kaynaklanıyo olabılır sdram kullanıyorsan bırı 100 luk bırı 133 lukse yapar bu olayı cogunluk la (farklı seylerde olabılır tabı ram ı sordugun ıcın soyledım ) explorerda bıle mavı ekran la karsılasırsın kontrol etmende fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar