Hypotenes Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben saat 3 gibi oyundaydım cz ye geçtim ondan sonra 2-3 dakika oynadıktan sonra cz de disconnected geldi ondan sonrada this account is currently in use diyor asılımı kaldım asılı kaldıysam çözümü nedir illaki restartı beklicen derseniz restart ne zaman atılır şimdiden sağolun ...
independent Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Knight Online Launcher bunu bi kere uptade et düzeliyo ben askıda kaldığım zaman hep böyle yapıyorum bi kere disconnect dedikten sonra oyuna giriyor...[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Class: Paper Mage Level: 6x Nps: 45xxx Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edicek !
Hypotenes Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: TheDukeWillIAm, 06 Kasım 2005 20:37 tarihinde demiş ki: sakin ol yavrucum :) çok gereksiz bi adamsın yaş baş bilmeden yavrucum falan ne ayak anlamadım ... insanların yaşını başını bilmeden kendi aklınca (çocukça) yorumlar yapmazsan sevinirim ...
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 "AGA YARDIM EDİN PLİZ" diye topic açmadan önce bi diğer konulara göz atın. Artık aynı konuları 348756 defa görmeye ben alıştım ama başkaları için rahatsızlık verici oluyor. Bugüne kadar herhalde rahat bi 34 defa bu konu açıldı.[signature][hline]**** **
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 +1[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Öne çıkan mesajlar